Premium pelena 2/1

Premium pelena 2/1

Zahvaljujuฤ‡i iznimno velikoj povrลกini ova pelena moลพe sluลพiti kao podloga, plahta, prekrivaฤ u ljetnim danima i zaลกtita od sunca. Pakiranje se sastoji od dvije pelene u bijeloj boji. Pelene su izraฤ‘ene od najkvalitetnijeg muslina koji je njeลพan u dodiru sa bebinom koลพom.

U pakiranju dolaze dvije pelene.

Dimenzija jedne pelene:

1m x 1m

35,00KM

Opis

Jedan veoma vaลพan element koji ฤesto nalazimo u visokoj kvaliteti su pamuฤne pelene za bebu. Svi naลกi proizvodi, toฤnije materijali, izraฤ‘eni su od 100% pamuฤnih vlakana pa smo se tako potpuno posvetili i izradi pamuฤnih pelena i napravili je od 100% pamuฤnog materijala sa visokim stupnjem mekoฤ‡e. Pelene se u direktnom kontaktu sa bebom i njenom osjetljivom koลพom stoga uvijek poseลพemo za najkvalitetnijim materijalima.

Zahvaljujuฤ‡i iznimno velikoj povrลกini ova pelena moลพe sluลพiti kao podloga, plahta, prekrivaฤ u ljetnim danima i zaลกtita od sunca.

Pakiranje se sastoji od dvije pelene u bijeloj boji. Pelene su izraฤ‘ene od najkvalitetnijeg muslina.

Dimenzije:

1m x 1m

Dodatne informacije

Boja

Bijela

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 5 radnih dana

Svi proizvodi u katalogu su u potpunosti ruฤni rad i izraฤ‘uju se u naลกoj radionici u Mostaru. Ovisno o radnom optereฤ‡enju, ova faza moลพe trajati do 5 radna dana.ย ย 

2. Isporuka

1-2 radna dana

Zavrลกene proizvodeย  pakiramo i ลกaljemo Brzom poลกtom (HP Mostar / BH Poลกta / Poลกta Srpske). Ovisno o odrediลกtu, paket u veฤ‡ini sluฤajeva stiลพe iduฤ‡i radni dan.

3. Dostava na adresu

ukupno: do 4 radnih dana

Poลกiljku oฤekujte na Vaลกim vratima u roku od 2-7 radnih dana od dana narudลพbe.