Set ogrtača za mamu i bebu Didaktik

Set ogrtača za mamu i bebu Didaktik

Udobnost u prvim danima zajedničkog života nakon rođenja mame i bebe igra veliku ulogu u obavljanju svakodnevnih stvari, dojenju i zbližavanju.

Ogrtači napravljeni od visokokvalitetnog saćastog organskog pamuka čija struktura ima visoku moć upijanja i mekoće učinit će da se mama i beba osjećaju ugodno i opušteno.

Njegov jednostavan i elegantan dizajn učinit će svako kućno izdanje profinjenijim pa se uz njega ne trebate brinuti što obući kada dođu prvi posjetitelji nakon poroda.

115,00KM125,00KM

Opis

Set ogrtača za mamu i bebu jamči udobnost i praktičnost u prvim danima nakon poroda. Njegov elegantan dizajn i mekoća visokokvalitetnog pamuka svako kućno izdanje učinit će lijepim i funkcionalnim a vašoj bebi će odlično služiti nakon tuširanja ili kao rastvorena oblekica za ostvarivanje kontakta koža na kožu sa mamom. Za malo veću djecu on je neodoljiv dodatak koji kupanje i vrijeme u ljuljalici čini udobnim i mekanim.

Ogrtači napravljeni od visokokvalitetnog saćastog organskog pamuka čija struktura ima visoku moć upijanja i mekoće učinit će da se mama i beba osjećaju ugodno i opušteno.

Veličina ogrtača je prilagođena za bebe do 2 godine i od 2 godine. Pojasom se lako regulira širina ogrtača.

Ogrtač za mamu dolazi u univerzalnoj veličini koja je prilagođena i dizajnirana za sve mame pa je sam po sebi jako komotan a uz pomoć pojasa oko struka možete regulirati širinu samog ogrtača.

Dimenzije ogrtača do 2 godine:
– Rukav: 25 cm
– Dužina: 60 cm

Dimenzije ogrtača od 2 godine:
– Rukav: 30 cm
– Dužina: 65 cm

Dimenzije ogrtača za mame:
– Struk: 65 cm
– Dužina: 120 cm

Sastav: 100% pamuk

Dodatne informacije

Veličina

2 godine +, Do 2 godine

Boja

Snow White

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 5 radnih dana

Svi proizvodi u katalogu su u potpunosti ručni rad i izrađuju se u našoj radionici u Mostaru. Ovisno o radnom opterećenju, ova faza može trajati do 5 radna dana.  

2. Isporuka

1-2 radna dana

Završene proizvode  pakiramo i šaljemo Brzom poštom (HP Mostar / BH Pošta / Pošta Srpske). Ovisno o odredištu, paket u većini slučajeva stiže idući radni dan.

3. Dostava na adresu

ukupno: do 4 radnih dana

Pošiljku očekujte na Vašim vratima u roku od 2-7 radnih dana od dana narudžbe.