Posteljina za bebe – Trodijelna od 4-slojnog muslina i čipke

Posteljina za bebe – Trodijelna od 4-slojnog muslina i čipke

Posteljina za bebe od muslina poznata je kao najugodniji materijal za bebe i djecu. Njihov sastav je potpuno prirodan, izuzetno mekan i ugodan prema dječjoj koži. Ono što ovu posteljinu čini posebnom je unikatna čipka koja se nalazi dužinom cijele posteljine.

Posteljina se sastoji od tri dijela:

  1. Plahta za krevetac 120 cm x 60 cm
  2. Navlaka za jorgan 120 cm x 80 cm
  3. Jastučnica 35 cm x 50 cm

149,00KM

Opis

Posteljina za bebe od muslina najmekši je zagrljaj koji vaše dijete može dobiti tijekom sna. Kao pravo maleno gnijezdo, muslin je materijal koji će pružiti ultimativnu mekoću i nježnost za osjetljivu kožu bebe. Najkvalitetniji odabir za ugodan san vaše bebe mogu biti upravo posteljine za bebe od muslina. Posteljine koje izrađujemo dolaze i uz simpatičan detalj – vintage i romantičnu čipku. Tako lako postaje idealan dodatak za sobu dječaka ili djevojčice.

Također, ove posteljine za krevetac su odlične i zato što dolaze u kompletu s plahtom za madrac, navlakom za jorgan i uz jastučnicu. Bijela će se savršeno uklopiti u svaki moderni dom i učiniti ga toplim i ugodnim za bebom. Ako se pitate što osim materijala treba imati svaka posteljina, u nastavku donosimo vodič. Obraćajući pažnju na ove detalje možete biti sigurni da birate najbolje za vašu bebu.

Posteljine za Bebe od Muslina – Na Što Obratiti Pažnju?

Kada birate posteljinu za bebe s mašnama, važno je obratiti pažnju na nekoliko ključnih aspekata kako biste osigurali da je odabrana posteljina idealna za vašu bebu. Evo nekoliko važnih savjeta:

  1. Sigurnost: Prvo i najvažnije, pazite na sigurnost. Odaberite jastučnice i ostale dijelove posteljine koje su prilagođene dimenzijama vašeg kreveca ili krevetića. Važno je da su zatvarači, dodaci poput čipke i dugmići dobro pričvršćeni i da ne predstavljaju rizik od gušenja ili povrede djeteta.
  2. Udobnost: Koža bebe je izuzetno nježna i osjetljiva, stoga je ključno odabrati materijale koji su 100% prirodni. Muslin je mekan na dodir i prirodan materijal koji pruža udobnost bebi dok spava. Boje posteljine također mogu uticati na bebinu dobrobit – umirujuće boje mogu stvoriti opuštajuće okruženje koje će pomoći bebi da se lakše smiri i zaspi, a upravo taj efekt ima i bijela.
  3. Funkcionalnost: Posteljina treba biti praktična za održavanje. Birajte setove koji se lako skidaju i peru u veš mašini na nježnom programu. To će vam omogućiti da održavate čistoću i mekoću materijala, te da brzo uklonite eventualne mrlje.

Biranjem odgovarajuće posteljine za bebe s mašnama osiguravate da je bebin krevetić siguran, udoban i funkcionalan prostor za odmor i spavanje.

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 5 radnih dana

Svi proizvodi u katalogu su u potpunosti ručni rad i izrađuju se u našoj radionici u Mostaru. Ovisno o radnom opterećenju, ova faza može trajati do 5 radna dana.  

2. Isporuka

1-2 radna dana

Završene proizvode  pakiramo i šaljemo Brzom poštom (HP Mostar / BH Pošta / Pošta Srpske). Ovisno o odredištu, paket u većini slučajeva stiže idući radni dan.

3. Dostava na adresu

ukupno: do 4 radnih dana

Pošiljku očekujte na Vašim vratima u roku od 2-7 radnih dana od dana narudžbe.