Premium pelena 2/1

Zahvaljujući iznimno velikoj površini ova pelena može služiti kao podloga, plahta, prekrivač u ljetnim danima i zaštita od sunca. Pakiranje se sastoji od dvije pelene u bijeloj boji. Pelene su izrađene od najkvalitetnijeg muslina koji je nježan u dodiru sa bebinom kožom.

U pakiranju dolaze dvije pelene.

Dimenzija jedne pelene:

1m x 1m

35,00KM

Opis

Jedan veoma važan element koji često nalazimo u visokoj kvaliteti su pamučne pelene za bebu. Svi naši proizvodi, točnije materijali, izrađeni su od 100% pamučnih vlakana pa smo se tako potpuno posvetili i izradi pamučnih pelena i napravili je od 100% pamučnog materijala sa visokim stupnjem mekoće. Pelene se u direktnom kontaktu sa bebom i njenom osjetljivom kožom stoga uvijek posežemo za najkvalitetnijim materijalima.

Zahvaljujući iznimno velikoj površini ova pelena može služiti kao podloga, plahta, prekrivač u ljetnim danima i zaštita od sunca.

Pakiranje se sastoji od dvije pelene u bijeloj boji. Pelene su izrađene od najkvalitetnijeg muslina.

Dimenzije:

1m x 1m

Dodatne informacije

Boja

Bijela

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 5 radnih dana

Svi proizvodi u katalogu su u potpunosti ručni rad i izrađuju se u našoj radionici u Mostaru. Ovisno o radnom opterećenju, ova faza može trajati do 5 radna dana.  

2. Isporuka

1-2 radna dana

Završene proizvode  pakiramo i šaljemo Brzom poštom (HP Mostar / BH Pošta / Pošta Srpske). Ovisno o odredištu, paket u većini slučajeva stiže idući radni dan. 

3. Dostava na adresu

ukupno: do 4 radnih dana

Pošiljku očekujte na Vašim vratima u roku od 2-7 radnih dana od dana narudžbe.

ostanimo u kontaktu

Ukoliko želite primati obavijesti o mjesečnim akcijama i popustima, te informacije o našim proizvodima i spavanju, ostavite svoju e-mail adresu.

Copyright © 2020-2024 Obrt Pulvinaris. Sva prava pridržana.

0
  0
  Pregled košarice
  Vaša košarica je praznaPulvinaris Shop
   Primijeni kupon
   ×

   Košarica

   Preporuka za veličinu jastuka

   Jastuk klasičnih dimenzija (40x50cm) će biti dovoljan za većinu ljudi. Iako su to manje dimenzije od većine konvencionalnih jastuka, temelji se na standardnim dimenzijama originalnih japanskih sobakawa jastuka koji se stoljećima koriste širom Azije. 

   Ukoliko želite dodatni komfor, odnosno ukoliko često mijenjate poziciju tijekom spavanja, preporučujemo Pulvinaris jastuk L veličine (40x60cm). 

   Jastuk XL veličine (50x60cm) proizvodimo isključivo prema zahtjevima kupaca, iako ne smatramo da ima prednosti u odnosu na klasičnu ili L veličinu. Ukoliko ga želite naručiti, bilo bi dobro da ide u sklopu king-size kreveta. Imajte na umu da naši jastuci ne smiju ići ispod ramena, tj. da jastuk ide isključivo ispod glave i vrata, tako da je širina od 40cm u klasičnoj i L varijanti sasvim dovoljna za sve korisnike. 

   Dječji jastuk (30x40cm) je prikladan za većinu djece od druge do osme godine života.