Square

Square je jastuk za sjedenje koji svojim posebnim dizajnom oslobađa od bolova u donjem dijelu kralježnice nastalih kao posljedica dugog sjedenja ili ozljede i pomaže osobama koje muče hemoroidi. Idealan je za trudnice i osobe koje su u procesu oporavka nakon operativnih zahvata kralježnice.

67,00KM

Opis

Square jastuk za sjedenje od ljuskica heljde idealan je za brojne upotrebe. Od posebne je pomoći za osobe s tegobama u donjem dijelu kralježnice, a omiljen je među vozačima i općenito osobama koje provode većinu radnog vremena u sjedećem položaju. Kako ga sve možete koristiti i koje su njegove prednosti, otkrivamo u nastavku.

Square Jastuk za Sjedenje – Prednosti

Kako smo već spomenuli, ovaj jastuk je multifunkcionalan i pruža savršenu udobnost i potporu tijekom sjedenja. Pored toga, krije i sljedeće prednosti.

1 – Rađen od prirodnih materijala

Ljuskice heljde se prilagođavaju savršeno obliku sjedenja. Savršena su zamjena za sintetičke materijale, ekološki su prihvatljivi i stvaraju blagi osjećaj masaže.

2 – Prozračan je

Ovaj jastuk je savršen za sjedenje jer su heljdine sjemenke zajedno sa jastučnicom od prirodnih materijala savršeno prozračni i omogućavaju strujanje zraka. To može znatno pomoći u regulaciji temperature.

3 – Square jastuk je odlična potpora

Osim što olakšava sjedenje i daje maksimalnu udobnost, ovaj jastuk je savršen jer vaše držanje dovodi u pravilan položaj. To može izuzetno pomoći ženama koje su nedavno rodile. Također, izuzetno je korisno za sve one koji su pretrpjeli ozljede kralježnice ili osobe koje se bore sa hemoroidima. U svim ovim situacijama square jastuk omogućava sjedenje bez nelagode.

4 – Izdržljivost i trajnost

S obzirom da je jastuk rađen od ljuskica heljde, to mu produžuje vijek trajanja bez narušavanja udobnosti.

5 – Učinak poput masaže

Reaktivno pomjeranje ljuskica heljde u Square jastuku za sjedenje daje blagi učinak masaže. Takav učinak uklanja napetost i proces oporavka čini blažim i ugodnijim. 

6 – Svestranost i multifunkcionalnost square jastuka

Već smo spomenuli široku primjenu ovog jastuka, no važno je naglasiti i to što ga možete postaviti svugdje. U vašem uredu kod kuće, u automobilu, na putu, square jastuk ćete htjeti imati pri ruci.

Dodatne informacije

Dimenzije

50×50 cm

Punilo

Ljuskice heljde

Nosivost

150kg

Iskustva korisnika
Marina Drežnjak
Marina Drežnjak
mama i korisnica Donat jastuka
Read More
Prezadovoljna sam jastukom! Prije dvije godine operirala sam disk u lumbalnom dijelu kralježnice, i jedna od preporuka nakon operacije bila je što manje sjediti u dugim intervalima. Prije malo više od mjesec dana rodila sam carskim rezom, i briga oko bebice počela se odražavati na leđima. Sjedenje je češće, pogotovo kod hranjenja bebice, i tada se bol javlja sve češće i duže... E sada... već peti dan sjedim na jastuku, kralju Donatu, i bol je u početku bivala sve slabija, a danas sam primijetila da je uopće nema. Za samo 5 dana! Nevjerovatno... Neprocjenjivo! Sve pohvale za jastuk, i preporučit ću ga svima. Još jednom velika hvala!
Marina Krešić
Marina Krešić
psihologinja
Read More
Jastuk s ljuskicama heljde sam uzela radi bolova u vratu koje sam imala nakon spavanja. Već nakon nekoliko dana korištenja su mi se ti problemi s ukočenim i bolnim vratom drastično smanjili. Skroz brzo sam se navikla na jastuk, visina i tvrdoća idealni. Donat mi također pomaže s bolovima u donjem dijelu leđa kad duže sjedim, nekako me potiče da sjedim u ispravnijem polozaju. Sve preporuke!
Miro Rezić
Miro Rezić
korisnik Pulvinaris jastuka
Read More
Prvi dojam nakon dvije noći je extra! Jastuk jest malo tvrd, ali meni odgovara baš takav. Moj sat bilježi kvalitetu sna (rekao bih sa 99% preciznosti) i nikad do sad nisam imao više od 2 do 2 i pol sata dubokog sna u noći (najčešće cca sat i pol). Sinoć - gotovo 4 sata. Uglavnom, već ga hvalim svima!
Nikolina Silić
Nikolina Silić
liječnica
Read More
Definitivno najbolji jastuk na svijetu! Toliko sam sretna što sam otkrila Pulvinaris, nemate pojma koliko ste mojih dragih ljudi spasili bolova! Donat jastuk je nešto najbolje što možete napravit za svoju kralježnicu! Prvo sam ga naručila za sebe, ali su mi ga brzo oteli drugi clanovi obitelji. Pomogao je mojoj mami koja ima velikih problema s kralježnicom i bila je na 2 operacije, a treća je ceka. Mama ima Donat jastuk u autu, jedan na poslu i jedan kuci. Više ne trpi bolove kao prije zahvaljujuci Donatu. Svi naši članovi obitelji koji puno sjede isto imaju Donata, moje sve 3 tete ga koriste i kažu da im je olakšao život. Mene je Donat spasio jer sam svakodnevno učila vise od 6,7 sati i više nemam bolove koje sam imala prije. Imam i jastuk za spavanje koji me konačno rijesio glavobolje.
Ivana Filipović
Ivana Filipović
profesorica glazbe
Read More
Jastuci su brutalni! Inače se vrtim čitavu noć i mijenjam položaje jer se nikako ne mogu namjestiti. Sinoć sam se tako fino ugnijezdila u njemu i kad sam se probudila bila sam jako odmorna i u položaju u kojem sam i zaspala. Jastuk je jako udoban i ima umirujući miris, a tako malo šuška da nije probudio ni moju bebu koju inače budi svaki pokret. Sad želim naručiti jedan veći da više djeci ne kradem jastuke. Predobro!
Previous
Next

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 4 radna dana

Sve naše jastuke punimo i završavamo na dan isporuke. Ovisno o radnom opterećenju, ova faza može trajati do 4 radna dana.  

2. Isporuka

1-2 radna dana

Završene jastuke pakiramo i šaljemo Brzom poštom (HP Mostar / BH Pošta). Ovisno o odredištu, paket u većini slučajeva stiže idući ili drugi radni dan. 

3. Dostava na adresu

ukupno: do 6 radnih dana

Pošiljku očekujte na Vašim vratima u roku od 2-6 radnih dana od dana narudžbe.

Ukoliko odaberete opciju osobnog preuzimanja na našoj lokaciji u Mostaru, javit ćemo Vam se unutar 4 radna dana radi dogovora o preuzimanju.