Vreća za spavanje bez rukava Didaktik

Vreće za spavanje su iznimno komotne i lagodne.Uz sve naše pidžame dolaze preklopi na rukavima i nogavicama pa tako postoji mogućnost zatvaranja stopala i ručica za vrijeme spavanja. Vreće za spavanje Didaktik izrađene su od 100% pamuka koji dolazi u dva sloja. Vanjski pamuk, iznimno udobar i rastezljiv dolazi u dezenu medvjedići a drugi sloj čini pamučna i mekana postava. Naše pidžame su prilagođene uzrastu do 6,5 godina i dolaze u 5 veličina. Duž cijene pidžame je patentni zatvarač koji na sebi ima zaštitni pamučni preklop pa je potpuno siguran za korištenje bez straha da će se dijete ogrebati, ozlijediti ili uštinuti o patent.

69,00KM79,00KM

Opis

Vreće za spavanje Didaktik izrađene su od 100% pamuka koji dolazi u dva sloja. Vanjski pamuk, iznimno udobar i rastezljiv dolazi u dezenu medvjedići a drugi sloj čini pamučna i mekana postava. Naše pidžame su prilagođene uzrastu do 6,5 godina i dolaze u 5 veličina. Duž cijene pidžame je patentni zatvarač koji na sebi ima zaštitni pamučni preklop pa je potpuno siguran za korištenje bez straha da će se dijete ogrebati, ozlijediti ili uštinuti o patent. Jedna veličina je pogodna za sva godišnja doba. Vreće za spavanje su iznimno komotne i lagodne.

Uz sve naše pidžame dolaze preklopi na rukavima i nogavicama pa tako postoji mogućnost zatvaranja stopala i ručica za vrijeme spavanja.

 

SASTAV proizvoda: 100% najmekši pamuk sa elastinom
PODSTAVA: 100% mekani bijeli pamuk

Dužina patenta: 50cm + zaštita za patent (sigurno korištenje od najranije dobi)

Dodatne informacije

Veličina

1-2.5 godina, 2.5 – 3.5 godina, 3.5 – 4.5 godina, 4.5 – 5.5 godina, 5.5 – 6.5 godina, 6-12 mjeseci

Dezen

Medo

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 5 radnih dana

Svi proizvodi u katalogu su u potpunosti ručni rad i izrađuju se u našoj radionici u Mostaru. Ovisno o radnom opterećenju, ova faza može trajati do 5 radna dana.  

2. Isporuka

1-2 radna dana

Završene proizvode  pakiramo i šaljemo Brzom poštom (HP Mostar / BH Pošta / Pošta Srpske). Ovisno o odredištu, paket u većini slučajeva stiže idući radni dan. 

3. Dostava na adresu

ukupno: do 4 radnih dana

Pošiljku očekujte na Vašim vratima u roku od 2-7 radnih dana od dana narudžbe.

ostanimo u kontaktu

Ukoliko želite primati obavijesti o mjesečnim akcijama i popustima, te informacije o našim proizvodima i spavanju, ostavite svoju e-mail adresu.

Copyright © 2020-2024 Obrt Pulvinaris. Sva prava pridržana.

0
  0
  Pregled košarice
  Vaša košarica je praznaPulvinaris Shop
   Primijeni kupon
   ×

   Košarica

   Preporuka za veličinu jastuka

   Jastuk klasičnih dimenzija (40x50cm) će biti dovoljan za većinu ljudi. Iako su to manje dimenzije od većine konvencionalnih jastuka, temelji se na standardnim dimenzijama originalnih japanskih sobakawa jastuka koji se stoljećima koriste širom Azije. 

   Ukoliko želite dodatni komfor, odnosno ukoliko često mijenjate poziciju tijekom spavanja, preporučujemo Pulvinaris jastuk L veličine (40x60cm). 

   Jastuk XL veličine (50x60cm) proizvodimo isključivo prema zahtjevima kupaca, iako ne smatramo da ima prednosti u odnosu na klasičnu ili L veličinu. Ukoliko ga želite naručiti, bilo bi dobro da ide u sklopu king-size kreveta. Imajte na umu da naši jastuci ne smiju ići ispod ramena, tj. da jastuk ide isključivo ispod glave i vrata, tako da je širina od 40cm u klasičnoj i L varijanti sasvim dovoljna za sve korisnike. 

   Dječji jastuk (30x40cm) je prikladan za većinu djece od druge do osme godine života.