Trenutno pregledavate Ogrtač za Mamu – Gdje Kupiti u BiH?

Ogrtač za Mamu – Gdje Kupiti u BiH?

  • Vrijeme čitanja:8 min. čitanja

Ogrtač za mamu je idealan dodatak rutini, posebno u prvim mjesecima nakon poroda. Ovaj mekani dodir prirodnog materijala u užurbanom ritmu doma može biti poseban majčinski ritual. Bilo da se spremate na spavanje ili planirate vrijeme za sebe, zagrljeni nježnim ogrtačem, možete računati na osjećaj opuštenosti.

Upravo smo to imali na umu kada smo kreirali Pulvinaris SleepyMom ogrtač za mamu. Ovaj dodatak svakodnevnici uljepšava dan i noć, a u njemu si možete pružiti dašak luksuza i dodatne brige o sebi. Ovo će izuzetno goditi nakon dugog dana ili nakon što ste tek postali mama. Za sretnu bebu izuzetno je važno da i mama misli na svoje dobro. A uz čaj prije spavanja, beauty rutinu i vrijeme za sebe savršeno se uklapa ogrtač rađen od 100% pamuka.

ogrtač za mamu

Prijedlozi za Noćnu Rutinu uz Ogrtač za Mamu

Izazovi majčinstva koliko god uživate u svojoj ulozi mogu ostaviti trag na vašoj energiji, produktivnosti i manjku brige za sebe. Zato je od velike važnosti dodati malene rituale kroz dan. Noćna beauty rutina za mame može donijeti mnoge benefite, posebno jer im pomaže da se opuste i brinu o sebi nakon dugog dana posvećenog djeci i obitelji.

Prije odlaska na spavanje i nakon što beba zaspi mnoge majke pronalaze idealan prozor vremena za brigu o sebi. Kako ispuniti to vrijeme, bez obzira je li riječ o 5 ili 50 minuta, donosimo prijedloge ispod.

1 – Napravite si kupku ili topli/hladni tuš

Ništa ne kaže ‘reset’ jednako dobro kao tuširanje ili kupka poslije dugog dana. Ako imate vremena, možete učiniti kupku još više zen momentom uz svijeće, bathbomb i knjigu. No, ako ste kratki s vremenom i želite se odmoriti i zavući u krevet što ranije, tuš može biti dobra alternativa. Jednako će vas lako opustiti, osvježiti i učiniti da se osjećate lakšima. Ovo može posebno značiti ako je dan bio izuzetno dug i izazovan.

2 – Čaj, keksi i serija

Kad je cijeli dan ispunjen igračkama, pjesmicama i svime s predznakom ‘dječje’, mamama može biti potrebno solo vrijeme za odrasle. Tada se možete vratiti svojoj omiljenoj seriji (i one s epizodama od 20 minuta se računaju). Ovijeni u topli i mekani ogrtač, s čajem u ruci koji umiruje kreirate savršenu noćnu rutinu koja će pomoći da se opustite.

3 – Beauty rutina uz ogrtač za mamu

Ponekad veliku razliku može napraviti ulaganje 5 minuta prije spavanja u noćnu rutinu. Ne samo da tako možete kreirati savršen moment za sebe, nego će vam to pružiti osjećaj mira i posvećenosti. Maske mogu pomoći u opuštanju kako biste lakše zaspali, a dobra beauty rutina osigurava da vaše lice izgleda njegovano i svježe. Kroz ovaj maleni, ali značajan ritual možete razbiti svoju rutinu i unijeti momente mira za sebe.

ogrtač za mamu

4 – Video call s dragom osobom

Ovo vrijeme može biti idealno i da se čujete s vama dragim osobama. Obitelj i prijatelji koji su dio vašeg života rado će vas saslušati i tijekom najizazovnijih dana, a i unijet će dašak odraslih razgovora i smijeha u vašu rutinu u ulozi majke. Također, ovaj moment će vam pomoći da održite odnose s posebnim ljudima i budete u toku s dešavanjima u njihovom životu. Tako se nećete osjećati odsječeno i gradit ćete lakše svoj društveni život. Taj korak može biti značajan da se osjećate ispunjenije i znate da na te ljude možete računati.

5 – Zajedničko spremanje za spavanje

Nerijetko se vrijeme za spavanje bebe poklopi i sa vremenom za spavanje za mame. Samim time, idealno je da za noćnu rutinu dodate set ogrtača za mamu i bebu koji će upotpuniti vaša druženja. Osim što su ovi ogrtači praktični, pomoći će vam kreirati neke od najslađih zajedničkih momenata. I ono najbolje, ogrtač za bebu u Pulvinaris shopu rađen je od mekanog prirodnog materijala koji je nježan prema dječjoj koži.

ogrtač za mamu

6 – Čitanje prije spavanja

Najbolja rutina prije spavanja je ona koja učini da lakše utonete u san. U tome vam značajno može pomoći odabir naslova koji će ispuniti vaše vrijeme prije spavanja. Izloženost plavom svjetlu računala, mobitela i TV-a nije najbolji odabir tik pred spavanje. Samim time, kad želite smiriti vaš um i spriječiti nesanicu, dobra je odluka čitanje. Ušuškani u svoj ogrtač za mamu možete se smjestiti na kauč ili krevet te uz udobni jastuk i toplo svjetlo lampe uroniti u svijet iz knjige. Uz ovu noćnu rutinu lako ćete zaspati, a pritom i imati opuštajući moment za sebe.

7 – Meditiranje ili vođenje dnevnika

Kako biste pratili ritam tijekom dana, može pomoći da navečer uživate u svom posebnom ritualu meditacije ili vođenja dnevnika. Mnoge mame biraju i ovu opciju opuštanja. Meditiranje s jedne strane vam pomaže da osvježite um, potražite fokus, opustite tijelo i pripremite se za san. Ovo može biti idealna prilika da se osvrnete na svoj dan, iskažete zahvalnost i pripremite se za naredni dan.

Također, brojne majke, posebno u prvim godinama života svoje djece, vole voditi dnevnik. Tako mogu ispoljiti svoje misli, osjećaje i događaje te prenijeti svoje iskustvo na papir. Ovdje mogu istaknuti svoje sumnje i frustracije, kao i uspjehe i posebne momente. Ovo je definitivno i uspomena na ovaj poseban period života na koji se može osvrnuti kasnije u životu.

8 – Slušanje glazbe

Nekada može biti dovoljno samo sjedenje, odmaranje i uživanje u glazbi. Ugođaj možete poboljšati uz nekoliko svijeća, možda difuzor s eteričnim uljem i biljni čaj. Ovakav ambijent pomoći će da se u kaosu majčinskih obveza opustite prije spavanja. Uz svoj ogrtač za mamu i udoban jastuk za mame možete uživati u opuštajućoj atmosferi uz koju ćete lakše zaspati.

Zašto Birati Pulvinaris Ogrtač za Mamu?

Nakon poroda, vrijeme provedeno kod kuće zahtijeva udobnost, brigu o sebi i postepeni povratak u formu. U prvim danima nakon porođaja, sve što je potrebno je udoban ogrtač za mamu koji olakšava dojenje, obavljanje svakodnevnih zadataka i njegu bebe. Ovaj prostrani ogrtač, izrađen od 100% pamuka, postat će najudobniji komad odjeće koji ćete imati. Zahvaljujući svom elegantnom i jednostavnom dizajnu, lako će se uklopiti u vaš ritam u prvim danima postpartuma.

Dimenzije SleepyMom ogrtača:

  • Struk: 65 cm
  • Dužina: 120 cm

ogrtač za mamu

Pulvinaris Ogrtač za Mamu – Naruči Ovdje

Pulvinaris Ogrtač za Bebu – Naruči Ovdje

Pulvinaris Set Ogrtača za Mamu i Bebu – Naruči Ovdje