Trenutno pregledavate Jastuk s Pirovim Ljuskicama – Benefiti i Sve Što Trebate Znati

Jastuk s Pirovim Ljuskicama – Benefiti i Sve Što Trebate Znati

  • Vrijeme čitanja:3 min. čitanja

Jastuk s pirovim ljuskicama krije čarobne benefite za zdravlje ljudi. Za početak, pir je sorta žitarica koja ima jako staru povijest. Zapravo, pir se može smatrati bogatijim i boljim srodnikom modernoj pšenici. Osim izvrsnih nutritivnih vrijednosti ove divne žitarice, njihove se ljuske mogu koristiti kao alternativno punjenje za jastuke. Kako biste upoznali jastuk s pirovim ljuskicama, u nastavku izdvajamo njegove benefite, kao i ostale pojedinosti koje trebate znati.

Pulvinaris Jastuk s Pirovim Ljuskicama – Benefiti

U usporedbi sa većinom konvencionalnih sintetičkih materijala, pirove ljuskice su izniman izbor punjenja za jastuke. Prema zdravstvenim stručnjacima, jastuk s pirovim ljuskicama povezan je sa raznim zdravstvenim benefitima. Ispod su spomenute najprimjetnije pogodnosti pirovih jastuka:

1 – Pirovi jastuci su hipoalergeni

Pirove ljuskice se ne povezuju sa nikakvim alergenskim karakteristikama: kompatibilne su za sve tipove kože. Prije korištenja kao punjenje, pirove ljuskice su detaljno očišćene da bi se riješili potencijalnog nakupljanja prašine. Samim time, pirove ljuskice su potpuno sigurne za one koji pate od alergija, astme i problema sa sinusima. Organske pirove ljuskice ne sadrže toksine i kemikalije.

2 – Izvrsne karakteristike prozračnosti

Pirove ljuskice dolaze sa odličnim karakteristikama prozračnosti. Zbog ove karakteristike, jastuk ne zadržava nikakvu vlagu. Ovo pomaže jastuku da se očuva od mikroorganizama, kao što su bakterije. Također, prozračnost pomaže jastuku da održava vrlo ugodnu temperaturu, čak i tijekom ljetnih dana.

3 – Moguće ih je oprati

Jastuke od pirovih ljuskica je lako oprati. Možete ih prati u perilici i sušiti u sušilici (sa jako nježnim postavkama, naravno). Međutim, prije korištenja nakon pranja, pobrinite se da nema vlage unutar jastuka. Pamuk koji koristimo je također 100% organski.

4 – Jastuk s pirovim ljuskicama kao učinkovit lijek protiv bolova u vratu

Za razliku od ostalih sintetičkih punjenja, pirove ljuskice su male pojedinačne čestice koje se slobodno kreću prema primljenom pritisku. Zbog ove karakteristike, ljuskice će se prilagoditi kako bi zadržali najudobniji položaj za vaš vrat; zato su pirovi jastuci poznati kao najefektniji lijek protiv bolova u vratu. Osim toga, ove ljuskice mogu stimulirati mišiće vrata za poboljšanu cirkulaciju. Uz ostale koristi, svaki korisnik ovog organskog jastuka je spomenuo ovu kao odličnu prednost.

U biti, većina modernih ljudi pati od bolova u vratu iz različitih razloga. Korištenje specijalnih jastuka je jedan od najučinkovitijih načina kako se riješiti ovih bolova. Od svih specijalnih jastuka za vrat na tržištu, jastuk s ljuskicama od pira se smatra najboljom opcijom.

jastuk s pirovim ljuskicama

Klik ovdje za narudžbu