Jastuk Medo Didaktik

Miljenik djece ali i roditelja jastuk Medo izrađen je od 100% pamuka i medicinske kuglice A klase. Neizostavan je dio u dekoriranju krevetića bebe.

Prilagođen za djecu od 1 do 3 godine. Jastuk svojim izgledom i najnestašniju djecu odvodi na spavanje.

38,00KM

Opis

Jastuk medo izrađen je od 100% pamuka. Punjen medicinskim silikonskim kuglicama porpuno je siguran za korištenje u krevetiću . Poznato je da se za bebe ne preporučuju visoki i napuhani jastuci pa tako ovaj jastuk preporučujemo od 1 godine života. Nakon korištenja jastuk se vraća u izvorni  oblik . Jednostavan je za održavanje te se prilikom pranja kuglice ponovno rasprše i stvaraju puni oblik jastuka. Svojim preslatkim i unikatnim izgledom jastuk Medo će biti razlog zbog čega vaši mališani radosni odlaze u krevet.

Jastuk ne sadrži dugmiće i patentne zatvarače.

Dodatne informacije

Uzorak

Bež, Bijela, Roza, Siva, Animal, Bež – Bijela, Bež – Animal, Bež – Točkice, Bež – Vintage Bež, Bijela – Animal, Bijela – Roza, Bijela – Siva, Bijela – Točkice, Bijela – Vintage Bež, Bijela – Vintage Roza, Roza – Točkice, Roza – Vintage Roza, Siva – Točkice

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 5 radnih dana

Svi proizvodi u katalogu su u potpunosti ručni rad i izrađuju se u našoj radionici u Mostaru. Ovisno o radnom opterećenju, ova faza može trajati do 5 radna dana.  

2. Isporuka

1-2 radna dana

Završene proizvode  pakiramo i šaljemo Brzom poštom (HP Mostar / BH Pošta / Pošta Srpske). Ovisno o odredištu, paket u većini slučajeva stiže idući radni dan. 

3. Dostava na adresu

ukupno: do 4 radnih dana

Pošiljku očekujte na Vašim vratima u roku od 2-7 radnih dana od dana narudžbe.

ostanimo u kontaktu

Ukoliko želite primati obavijesti o mjesečnim akcijama i popustima, te informacije o našim proizvodima i spavanju, ostavite svoju e-mail adresu.

Copyright © 2020-2024 Obrt Pulvinaris. Sva prava pridržana.

0
  0
  Pregled košarice
  Vaša košarica je praznaPulvinaris Shop
   Primijeni kupon
   ×

   Košarica

   Preporuka za veličinu jastuka

   Jastuk klasičnih dimenzija (40x50cm) će biti dovoljan za većinu ljudi. Iako su to manje dimenzije od većine konvencionalnih jastuka, temelji se na standardnim dimenzijama originalnih japanskih sobakawa jastuka koji se stoljećima koriste širom Azije. 

   Ukoliko želite dodatni komfor, odnosno ukoliko često mijenjate poziciju tijekom spavanja, preporučujemo Pulvinaris jastuk L veličine (40x60cm). 

   Jastuk XL veličine (50x60cm) proizvodimo isključivo prema zahtjevima kupaca, iako ne smatramo da ima prednosti u odnosu na klasičnu ili L veličinu. Ukoliko ga želite naručiti, bilo bi dobro da ide u sklopu king-size kreveta. Imajte na umu da naši jastuci ne smiju ići ispod ramena, tj. da jastuk ide isključivo ispod glave i vrata, tako da je širina od 40cm u klasičnoj i L varijanti sasvim dovoljna za sve korisnike. 

   Dječji jastuk (30x40cm) je prikladan za većinu djece od druge do osme godine života.