Jastuk za dojenje Didaktik

Dojenje je najveći izazov s kojim se mame susreću u postpartumu. Ono je učestalo, dugotrajno i često bolno. Jastuk za dojenje posebno je dizajniran da olakša hranjenje bebe i ruke rastereti koliko god je to moguće. Bilo da se beba hrani dojenjem ili bočicom ovaj jastuk je neizozastavan dodatak za hranjenje bez teškoća.

72,00KM

Opis

Posebno dizajniran Didaktik jastuk za dojenje jedan je od jastuka koji imaju najčvršću strukturu i iznimnu funkcionalnost. Visina i čvrstoća osiguravaju pravilan položaj bebe i pravilan hvat bradavice prilikom dojenja. Sve je češći izbor kod mama zbog osjećaja sigurnosti, udobnosti i brzog ostvarivanja kontakta sa bebom prilikom dojenja. Dok dojite, ruke su vam potpuno slobodne pa ukoliko želite uz dojenje možete još nešto raditi. Drugi jastuci, koje koristimo za spavanje ili sjedenje svojom mekoćom ne pružaju pravilnu potporu i bebina postura tijela nije u idealnom položaju. Ako hranite bebu bočicom jastuk je koristan jer pruža potporu ruci na kojoj leži bebina glava za vrijeme hranjenja. Hranjenje i nošenje u prvim tjednima dugotrajno je i učestalo pa je tako svaka prilika da odmorite ruke dobrodošla.

 

Ovaj jastuk može služiti i kao naslonjač, zaštita od prevrtanja i sjedalica nakon epiziotomije .

Jastuk dolazi sa perivom navlakom i vezicama koje pomažu da ga pravilno pričvrstite na sebe i ugodno se smjestite za hranjenje bebe.

Dodatne informacije

Dezen

Retro

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 5 radnih dana

Svi proizvodi u katalogu su u potpunosti ručni rad i izrađuju se u našoj radionici u Mostaru. Ovisno o radnom opterećenju, ova faza može trajati do 5 radna dana.  

2. Isporuka

1-2 radna dana

Završene proizvode  pakiramo i šaljemo Brzom poštom (HP Mostar / BH Pošta / Pošta Srpske). Ovisno o odredištu, paket u većini slučajeva stiže idući radni dan. 

3. Dostava na adresu

ukupno: do 4 radnih dana

Pošiljku očekujte na Vašim vratima u roku od 2-7 radnih dana od dana narudžbe.

ostanimo u kontaktu

Ukoliko želite primati obavijesti o mjesečnim akcijama i popustima, te informacije o našim proizvodima i spavanju, ostavite svoju e-mail adresu.

Copyright © 2020-2024 Obrt Pulvinaris. Sva prava pridržana.

0
  0
  Pregled košarice
  Vaša košarica je praznaPulvinaris Shop
   Primijeni kupon
   ×

   Košarica

   Preporuka za veličinu jastuka

   Jastuk klasičnih dimenzija (40x50cm) će biti dovoljan za većinu ljudi. Iako su to manje dimenzije od većine konvencionalnih jastuka, temelji se na standardnim dimenzijama originalnih japanskih sobakawa jastuka koji se stoljećima koriste širom Azije. 

   Ukoliko želite dodatni komfor, odnosno ukoliko često mijenjate poziciju tijekom spavanja, preporučujemo Pulvinaris jastuk L veličine (40x60cm). 

   Jastuk XL veličine (50x60cm) proizvodimo isključivo prema zahtjevima kupaca, iako ne smatramo da ima prednosti u odnosu na klasičnu ili L veličinu. Ukoliko ga želite naručiti, bilo bi dobro da ide u sklopu king-size kreveta. Imajte na umu da naši jastuci ne smiju ići ispod ramena, tj. da jastuk ide isključivo ispod glave i vrata, tako da je širina od 40cm u klasičnoj i L varijanti sasvim dovoljna za sve korisnike. 

   Dječji jastuk (30x40cm) je prikladan za većinu djece od druge do osme godine života.