Donat Jastuk za Sjedenje

Donat svojim posebnim ortopedskim dizajnom potiče lordotično sjedenje i konstantne kompenzacijske pokrete mišića leđa. Na taj način oslobađa od bolova u donjem dijelu kralježnice nastalih kao posljedica dugog sjedenja ili ozljede. Punjenje od ljuskica heljde koje svojim stukturnim svojstvima i fleksibilnošću doprinose terapijskom učinku Donat jastuka čini ga jastukom izbora u procesu oporavka nakon operativnih zahvata kralježnice. Na isti način pokazao se idealnim za trudnice, kao i za žene u ranom poslijeporođajnom dobu, posebice dojilje. Također, značajno pomaže i osobama koje muče hemoroidi. Posebno ga cijene profesionalni vozači, i općenito osobe koje značajan dio radnog vremena provode u vožnji.

60,00KM

Opis

Ako se pitate gdje kupiti jastuk za sjedenje u BiH, na pravom ste mjestu. Donat jastuk za sjedenje može biti koristan za leđa, ali i za cijelo tijelo. Uz njegove zdravstvene prednosti, primijetit ćete kako ga možete koristiti u raznim prilikama.

Jastuk za Sjedenje za Trudnice

Bilo da ste trudni, u periodu postpartuma i dojenja ili su prošli mjeseci nakon vašeg poroda, ovaj jastuk će olakšati sjedenje. Pravilna potpora kralježnici spriječit će nelagode. Samim time, manji je pritisak na zdjelicu i poboljšati cirkulaciju. Ovo je ključno jer trudnice imaju sklonost oticanju nogu što može otežati dugotrajno sjedenje.

Donat Jastuk za Sjedenje za Rad u Uredu

Ako provodite dosta radnog vremena sjedeći tada je ovaj jastuk savršen za vas. Omogućit će pravilno sjedenje, ispravan položaj leđa, pa samim time i manje ukočenosti i napetosti u vratu. Ovo je posebno važno ako nemate mnogo fizičkih aktivnosti u danu ili ste pretrpjeli određenu ozljedu u posljednje vrijeme.

Jastuk za Sjedenje za Vozače

I vozači radeći iza volana duge radne sate dosta vremena provode sjedeći. Kako bi zadržali pravilan način sjedenja, kao i spriječili bol u leđima, prirodni jastuk za sjedenje im može značajno pomoći u tome. Također, može dugotajno sjedenje i vožnju, kao i stajanje u prometu učiniti znatno ugodnijim.

Donat Jastuk za Sjedenje za Bol u Leđima

Već spomenute zdravstvene prednosti Donat jastuka za sjedenje odlične su i za osobe koje imaju problema s boli u leđima. Ovaj jastuk pruža pravilnu potporu za lumbalno područje, smanjujući pritisak na diskove i mišiće leđa.

Jastuk za Sjedenje za Osobe koje Pate od Hemoroida

Dugotrajno sjedenje za osobe koje muče hemoroidi može biti izuzetno neugodno. U periodu borbe protiv hemoroida, značajno može pomoći jastuk za sjedenje koji će pravilno raspodijeliti težinu. Taj zadatak savršeno radi prirodan jastuk rađen od ljuskica heljde kao što je Pulvinaris jastuk. Uz to, jastuk za sjedenje omogućava bolju cirkulaciju i pravilan položaj tijekom sjedenja. 

Dodatne informacije

Dimenzije

Φ = 42cm

Punilo

Ljuskice heljde

Nosivost

110kg

Težina

1.8kg (± 10%)

Iskustva korisnika
Marina Drežnjak
Marina Drežnjak
mama i korisnica Donat jastuka
Read More
Prezadovoljna sam jastukom! Prije dvije godine operirala sam disk u lumbalnom dijelu kralježnice, i jedna od preporuka nakon operacije bila je što manje sjediti u dugim intervalima. Prije malo više od mjesec dana rodila sam carskim rezom, i briga oko bebice počela se odražavati na leđima. Sjedenje je češće, pogotovo kod hranjenja bebice, i tada se bol javlja sve češće i duže... E sada... već peti dan sjedim na jastuku, kralju Donatu, i bol je u početku bivala sve slabija, a danas sam primijetila da je uopće nema. Za samo 5 dana! Nevjerovatno... Neprocjenjivo! Sve pohvale za jastuk, i preporučit ću ga svima. Još jednom velika hvala!
Marina Krešić
Marina Krešić
psihologinja
Read More
Jastuk s ljuskicama heljde sam uzela radi bolova u vratu koje sam imala nakon spavanja. Već nakon nekoliko dana korištenja su mi se ti problemi s ukočenim i bolnim vratom drastično smanjili. Skroz brzo sam se navikla na jastuk, visina i tvrdoća idealni. Donat mi također pomaže s bolovima u donjem dijelu leđa kad duže sjedim, nekako me potiče da sjedim u ispravnijem polozaju. Sve preporuke!
Miro Rezić
Miro Rezić
korisnik Pulvinaris jastuka
Read More
Prvi dojam nakon dvije noći je extra! Jastuk jest malo tvrd, ali meni odgovara baš takav. Moj sat bilježi kvalitetu sna (rekao bih sa 99% preciznosti) i nikad do sad nisam imao više od 2 do 2 i pol sata dubokog sna u noći (najčešće cca sat i pol). Sinoć - gotovo 4 sata. Uglavnom, već ga hvalim svima!
Nikolina Silić
Nikolina Silić
liječnica
Read More
Definitivno najbolji jastuk na svijetu! Toliko sam sretna što sam otkrila Pulvinaris, nemate pojma koliko ste mojih dragih ljudi spasili bolova! Donat jastuk je nešto najbolje što možete napravit za svoju kralježnicu! Prvo sam ga naručila za sebe, ali su mi ga brzo oteli drugi clanovi obitelji. Pomogao je mojoj mami koja ima velikih problema s kralježnicom i bila je na 2 operacije, a treća je ceka. Mama ima Donat jastuk u autu, jedan na poslu i jedan kuci. Više ne trpi bolove kao prije zahvaljujuci Donatu. Svi naši članovi obitelji koji puno sjede isto imaju Donata, moje sve 3 tete ga koriste i kažu da im je olakšao život. Mene je Donat spasio jer sam svakodnevno učila vise od 6,7 sati i više nemam bolove koje sam imala prije. Imam i jastuk za spavanje koji me konačno rijesio glavobolje.
Ivana Filipović
Ivana Filipović
profesorica glazbe
Read More
Jastuci su brutalni! Inače se vrtim čitavu noć i mijenjam položaje jer se nikako ne mogu namjestiti. Sinoć sam se tako fino ugnijezdila u njemu i kad sam se probudila bila sam jako odmorna i u položaju u kojem sam i zaspala. Jastuk je jako udoban i ima umirujući miris, a tako malo šuška da nije probudio ni moju bebu koju inače budi svaki pokret. Sad želim naručiti jedan veći da više djeci ne kradem jastuke. Predobro!
Previous
Next

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 4 radna dana

Sve naše jastuke punimo i završavamo na dan isporuke. Ovisno o radnom opterećenju, ova faza može trajati do 4 radna dana.  

2. Isporuka

1-2 radna dana

Završene jastuke pakiramo i šaljemo Brzom poštom (HP Mostar / BH Pošta). Ovisno o odredištu, paket u većini slučajeva stiže idući ili drugi radni dan. 

3. Dostava na adresu

ukupno: do 6 radnih dana

Pošiljku očekujte na Vašim vratima u roku od 2-6 radnih dana od dana narudžbe.

Ukoliko odaberete opciju osobnog preuzimanja na našoj lokaciji u Mostaru, javit ćemo Vam se unutar 4 radna dana radi dogovora o preuzimanju. 

Možda će vam se također svidjeti…