Valjak Jastuk

Kada jednom probate valjak jastuk svoj dan nećete moći zamisliti bez njega.

Koristi se za vrijeme putovanja, kod spavanja i kao naslon za glavu za vrijeme gledanja TV-a.

65,00KM

Opis

Valjak jastuk praktičan je i koristan dodatak za vaš dom. Pružit će vam tu dodatnu podršku i udobnost kad vam je najviše potrebna. Bilo da se odmarate na kauču, putujete, dugo sjedite ili želite laganu masažu, ovaj jastuk je vaš savršeni odgovor. Uz udobnost, krije i brojne druge prednosti koje izdvajamo u nastavku.

Valjak Jastuk – Prednosti

1 – Potpora kralježnici

Ovisno o tome kako ga koristite, jastuk valjak može pomoći pravilnoj potpori leđima. Postavljen ispod donjih leđa uklonit će pritisak na leđa, umanjiti napetost i osigurati fascinantnu udobnost. 

2 – Odlična udobnost

S obzirom da je izuzetno mekan, a istovremeno dovoljno čvrst za oslonac, ovaj jastuk će pružiti savršenu udobnost svim dijelovima tijela. Još jedan od zanimljivih benefita je taj da ukoliko se koristi kao naslon ispod nogu ovaj jastuk masira vaša stopala i potiče cirkulaciju. Dakako, udobnosti doprinose i ljuskice heljde u jastuku koje imaju masirajući efekt, kao i mogućnost rasporeda ljuskica sukladno položaju vašeg tijela.

3 – Prilagodljivost i multifunkcionalnost

Oblik ovog jastuka otvara i brojne mogućnosti korištenja. Tako ga možete postaviti pod različite dijelove tijela i računati na optimalnu podršku i udobnost. Najbolje je i to što uz svoje praktične uloge, valjak jastuk može biti i zanimljiv detalj za uređenje vašeg doma. Izgledat će lijepo na vašem kauču u dnevnoj sobi, ali i na krevetu u spavaćoj sobi. Savršena je potpora za čitanje, rad u uredu, kao i za trudnice.

4 – Valjak Jastuk možete koristiti i za meditaciju

Specifični oblik jastuka omogućava da ga koristite i u slučaju meditacije. Neke vježbe bit će udobnije izvesti uz ovaj jastuk, a i može vam olakšati disanje. Samim time, umjesto da se fokusirate na potencijalne nelagode, možete se u potpunosti usredotočiti na vježbu i dolazak do pravilnog položaja.

5 – Savršena kombinacija materijala

Vanjski materijal nježan na dodir, a unutarnje ljuskice heljde kao prilagodljiva, ali čvrsta potpora tvore savršen duo za ovaj jastuk. Svojim zajedničkim djelovanjem pospješuju korištenje jastuka za svakog pojedinca.

Dodatne informacije

Dimenzije

promjer 14cm, dužina 45 cm

Punilo

Ljuskice heljde

Iskustva korisnika
Marina Drežnjak
Marina Drežnjak
mama i korisnica Donat jastuka
Read More
Prezadovoljna sam jastukom! Prije dvije godine operirala sam disk u lumbalnom dijelu kralježnice, i jedna od preporuka nakon operacije bila je što manje sjediti u dugim intervalima. Prije malo više od mjesec dana rodila sam carskim rezom, i briga oko bebice počela se odražavati na leđima. Sjedenje je češće, pogotovo kod hranjenja bebice, i tada se bol javlja sve češće i duže... E sada... već peti dan sjedim na jastuku, kralju Donatu, i bol je u početku bivala sve slabija, a danas sam primijetila da je uopće nema. Za samo 5 dana! Nevjerovatno... Neprocjenjivo! Sve pohvale za jastuk, i preporučit ću ga svima. Još jednom velika hvala!
Marina Krešić
Marina Krešić
psihologinja
Read More
Jastuk s ljuskicama heljde sam uzela radi bolova u vratu koje sam imala nakon spavanja. Već nakon nekoliko dana korištenja su mi se ti problemi s ukočenim i bolnim vratom drastično smanjili. Skroz brzo sam se navikla na jastuk, visina i tvrdoća idealni. Donat mi također pomaže s bolovima u donjem dijelu leđa kad duže sjedim, nekako me potiče da sjedim u ispravnijem polozaju. Sve preporuke!
Miro Rezić
Miro Rezić
korisnik Pulvinaris jastuka
Read More
Prvi dojam nakon dvije noći je extra! Jastuk jest malo tvrd, ali meni odgovara baš takav. Moj sat bilježi kvalitetu sna (rekao bih sa 99% preciznosti) i nikad do sad nisam imao više od 2 do 2 i pol sata dubokog sna u noći (najčešće cca sat i pol). Sinoć - gotovo 4 sata. Uglavnom, već ga hvalim svima!
Nikolina Silić
Nikolina Silić
liječnica
Read More
Definitivno najbolji jastuk na svijetu! Toliko sam sretna što sam otkrila Pulvinaris, nemate pojma koliko ste mojih dragih ljudi spasili bolova! Donat jastuk je nešto najbolje što možete napravit za svoju kralježnicu! Prvo sam ga naručila za sebe, ali su mi ga brzo oteli drugi clanovi obitelji. Pomogao je mojoj mami koja ima velikih problema s kralježnicom i bila je na 2 operacije, a treća je ceka. Mama ima Donat jastuk u autu, jedan na poslu i jedan kuci. Više ne trpi bolove kao prije zahvaljujuci Donatu. Svi naši članovi obitelji koji puno sjede isto imaju Donata, moje sve 3 tete ga koriste i kažu da im je olakšao život. Mene je Donat spasio jer sam svakodnevno učila vise od 6,7 sati i više nemam bolove koje sam imala prije. Imam i jastuk za spavanje koji me konačno rijesio glavobolje.
Ivana Filipović
Ivana Filipović
profesorica glazbe
Read More
Jastuci su brutalni! Inače se vrtim čitavu noć i mijenjam položaje jer se nikako ne mogu namjestiti. Sinoć sam se tako fino ugnijezdila u njemu i kad sam se probudila bila sam jako odmorna i u položaju u kojem sam i zaspala. Jastuk je jako udoban i ima umirujući miris, a tako malo šuška da nije probudio ni moju bebu koju inače budi svaki pokret. Sad želim naručiti jedan veći da više djeci ne kradem jastuke. Predobro!
Previous
Next

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 4 radna dana

Sve naše jastuke punimo i završavamo na dan isporuke. Ovisno o radnom opterećenju, ova faza može trajati do 4 radna dana.  

2. Isporuka

1-2 radna dana

Završene jastuke pakiramo i šaljemo Brzom poštom (HP Mostar / BH Pošta). Ovisno o odredištu, paket u većini slučajeva stiže idući ili drugi radni dan. 

3. Dostava na adresu

ukupno: do 6 radnih dana

Pošiljku očekujte na Vašim vratima u roku od 2-6 radnih dana od dana narudžbe.

Ukoliko odaberete opciju osobnog preuzimanja na našoj lokaciji u Mostaru, javit ćemo Vam se unutar 4 radna dana radi dogovora o preuzimanju. 

Možda će vam se također svidjeti…