sleepymom jastuk za trudnice

sleepymom jastuk za trudnice

NAPOMENA: Jastuk za trudnice je upakiran u vakuum vreฤ‡icu. Nakon otvaranja, potrebno je nekoliko minuta rukama razabrati punilo kako bi zrak uลกao i raลกirio jastuk. Jastuku ฤ‡e trebati nekoliko sati da poprimi svoj puni oblik, nakon ฤega je spreman za upotrebu.

Original price was: 169,00KM.Current price is: 139,00KM.

NIKAD BOLJA CIJENA ๐Ÿ”ฅ

Iskoristi posebnu ponudu za najbolji san! ๐Ÿ’ค

Uz kupnju SleepyMom jastuka za trudnice ostvarite 20% popusta na naลก prirodni jastuk od ljuskica heljde.ย Ovaj jastuk pruลพa izvrsnu podrลกku vratnoj kraljeลพnici, potiฤe kvalitetan san i savrลกen je izbor za one koji traลพe prirodan i zdrav naฤin spavanja. Ne propustite priliku za dodatnu udobnost uz ovaj ekskluzivni popust!

#NaspavajSeTrebatฤ†eTi

Jastuk od Heljde

Jastuk od Heljde

Jastuk od heljde je garancija za kvalitetan san. Fleksibilne ljuskice njeลพno masirajuฤ‡i potiฤu cirkulaciju u vratnoj kraljeลพnici, miลกiฤ‡ima ramenog obruฤa i gornjeg dijela leฤ‘a ลกto doprinosi osjeฤ‡aju ugode, brลพem opuลกtanju i kvaliteti sna. Posebno se preporuฤuje kod migrena, nesanice, hrkanja, bolova u vratnoj kraljeลพnici i ramenom obruฤu te alergije na praลกinu i grinje.

* Jastuฤnica je uraฤunata u cijenu.

๐Ÿ›ˆ Kako odabrati veliฤinu jastuka?

Napomena: popust od 20% na jastuk od heljde se obraฤunava ako se u koลกarici nalazi i SleepyMom jastuk za trudnice

DODAJ JASTUK OD HELJDE U KOล ARICU

Napomena: popust na jastuk od heljde se automatski obraฤunava ako je u koลกarici i SleepyMom jastuk za trudnice

Zaลกto sleepymom djeluje?

Potpora za trbuh i leฤ‘a

Boฤni dijelovi sleepymom jastuka podrลพavaju vaลก trbuh i leฤ‘a. Jedna strana je potpora za trbuh, pruลพajuฤ‡i osjeฤ‡aj ฤistog olakลกanja, a druga strana vam ne dopuลกta da se u sred noฤ‡i okrenete na leฤ‘a.

Podesiva ลกirina za trbuลกฤiฤ‡ u rastu

Ovaj jedinstveni jastuk za trudnice lako je podesiv kako bi vam nastavio pruลพati optimalnu podrลกku tijekom cijele trudnoฤ‡e. Pomoฤ‡u ฤiฤka moลพete lako podesiti ลกirinu izmeฤ‘u dvije komponente jastuka i tako pratiti svoj rastuฤ‡i trbuลกฤiฤ‡.

Otkrijte svoju idealnu kombinaciju

Kombinirajte dugi jastuk za potporu leฤ‘a s boฤnim ukoliko se ne pomjerate puno u snu, ili pak koristite dva manja ako imate tendenciju mijenjati stranu. U paketu doฤ‘u tri komponente, tako da moลพete pronaฤ‡i idealnu kombinaciju za sebe.

Opis

SleepyMom jastuk za trudnice moลพe biti taj jedan dodatak vaลกem svakodnevnom trudniฤkom ลพivotu koji ฤ‡e osigurati maksimalnu udobnost. Zahvaljujuฤ‡i svom jedinstvenom dizajnu, jastuk je savrลกen odgovor za sve ลพene koje prolaze kroz trudnoฤ‡u, pa ฤak i postpartum period.

Tijekom trudnoฤ‡e, tijelo prolazi kroz dosta promjena kako bi se prilagodilo djetetu koje raste. Ovi fiziฤki izazovi mogu uzrokovati nelagodu poput boli u vratu, ali i poremetiti san trudnica. Stoga, dizajniran je jastuk za trudnice da pruลพi podrลกku ฤime ฤini spavanje udobnijim i kvalitetnijim. Koje su sve prednosti ovog jastuka, otkrijte u nastavku.

SleepyMom Jastuk za Trudnice – Prednosti

1 – Savrลกena potpora

Trodijelni dizajn omoguฤ‡ava prilagoฤ‘avanje vaลกem tijelu na naฤin koji osigurava optimalnu potporu. Svaki dio jastuka moลพe se zasebno pozicionirati kako bi odgovarao vaลกim individualnim potrebama, pruลพajuฤ‡i vam osjeฤ‡aj potpune udobnosti i rastereฤ‡enja.

2 – Poboljลกanje cirkulacije

S obzirom da trudnice ฤesto imaju izazove sa oticanjem nogu, korisno je spomenuti kako ovaj jastuk omoguฤ‡ava odliฤnu cirkulaciju. Bilo da sjedite, odmarate ili spavate, manjak nelagode je zagarantiran.

3 – Smanjenje boli

Ako osjeฤ‡ate bol u bilo kojem dijelu tijela, vratu, glavi, leฤ‘ima i sl., SleepyMom jastuk za trudnice pruลพit ฤ‡e podrลกku i ukloniti pritisak na tim podruฤjima. Zahvaljujuฤ‡i jedinstveno dizajniranom obliku pruลพit ฤ‡e vam sigurnost i opuลกtanje kakvo niste znali da moลพete imati u trudnoฤ‡i.

Potpora za leฤ‘a

Jastuk je dizajniran kako bi pruลพio ฤvrstu, ali udobnu potporu vaลกim leฤ‘ima. To je posebno vaลพno za trudnice koje ฤesto osjeฤ‡aju bolove u donjem dijelu leฤ‘a zbog dodatne teลพine i promjena u drลพanju tijela.

Potpora za noge

Potpora za noge pomaลพe u smanjenju oticanja i poboljลกava cirkulaciju, ลกto je ฤesto problem kod trudnica. Podiลพuฤ‡i noge na jastuk, moลพete ublaลพiti pritisak i osjeฤ‡aj teลพine u nogama, ลกto vam omoguฤ‡ava opuลกteniji i mirniji san.

Potpora za stomak

Potpora za stomak je kljuฤna za smanjenje pritiska i napetosti u trbuลกnim miลกiฤ‡ima. Jastuk njeลพno podrลพava vaลก stomak, smanjujuฤ‡i nelagodu i omoguฤ‡avajuฤ‡i vam da se opustite.

4 – SleepyMom jastuk za trudnice omoguฤ‡ava bolji san

Ako ste navikli na to da ste tijekom noฤ‡i stalno prebacujete sa jedne na drugu stranu u ลพelji da pronaฤ‘ete ugodan poloลพaj, vrijeme je za promjenu. Ovaj jastuk pomoฤ‡i ฤ‡e vam da naฤ‘ete poloลพaj koji vam savrลกeno odgovara osiguravajuฤ‡i dobar i dubok san tijekom cijele noฤ‡i.ย 

5 – Perive navlake

Jedna od najveฤ‡ih prednosti SleepyMom jastuka za trudnice je praktiฤnost perivih navlaka. Navlake se lako skidaju i peru, ลกto omoguฤ‡ava jednostavno odrลพavanje jastuka ฤistim i svjeลพim.

  • sleepymom
  • O-oblik
  • C-oblik
  • I-oblik
sleepymomO-oblikC-oblikI-oblik
Klinasta potpora za trudniฤki trbuh
Sprijeฤava nepoลพeljni poloลพaj spavanja na leฤ‘ima
Podesiva potpora za rastuฤ‡i trbuh
Bez potrebe za ponovnim podeลกavanjem kada promijenite stranu
Koristite jastuk za spavanje koji preferirate
Zauzima veฤ‡i dio vaลกeg kreveta
Koristite ga i dok dojite

ฤŒesto postavljena pitanja

ล to dobijem u paketu?

U paketu dolaze:

  • - jedan dugi sleepymom jastuk za potporu leฤ‘a ili nogu (doฤ‘e s perivom jastuฤnicom koja se lako skida pomoฤ‡u patentnog zatvaraฤa)
  • - dva boฤna sleepymom jastuka za podrลกku (doฤ‘u s perivom jastuฤnicom koja se lako skida pomoฤ‡u patentnog zatvaraฤa)
  • - jedna vakuum vreฤ‡ica
  • - jedno malo iznenaฤ‘enje ๐Ÿคญ
Moลพe li se sleepymom prati u veลก maลกini?

Da, u potpunosti! Jastuฤnice se lako skidaju i peru na toplom ili hladnom programu. Preporuka za pranje je do 40ยฐ zbog skupljanja. Osim toga, i unutarnje jastuฤnice koje sadrลพe punjenje od medicinskih silikonskih kuglica se po potrebi mogu skinuti i oprati, a nije greลกka ni oprati je bez vaฤ‘enja punjenja u delikatnom modu.

ล to znaฤi probni period od 30 dana?

To znaฤi da smo toliko sigurni u naลก proizvod da Vam garantiramo potpuno zadovoljstvo, odnosno da imate pravo na potpuni povrat novca u roku od 30 dana od primitka narudลพbe. Ukoliko pak doฤ‘e do toga, sve ลกto trebate uฤiniti jest poslati nam jastuk nazad u originalnom pakiranju skupa s vakuum vreฤ‡icom. Uvjet je da dijelovi jastuka nisu oลกteฤ‡eni ili prljavi. Prije slanja nas kontaktirajte na info@pulvinaris.com

Koje su dimenzije jastuka?

Dimenzije dugog jastuka su 24x90cm. Dimenzije boฤnih klinastih jastuka su 24x38cm.

Informacije o isporuci

1. Obrada narudลพbe

1 radni dan

Vaลก sleepymom jastuk vakuumiramo i pakiramo u naลกoj radionici u Mostaru.

2. Isporuka

1-2 radna dana

Paket preuzima kurir Brze poลกte (HP Mostar / BH Poลกta / Poลกta Srpske). Ovisno o odrediลกtu, paket u veฤ‡ini sluฤajeva stiลพe iduฤ‡i radni dan.

3. Dostava na adresu

ukupno: do 3 radna dana

Poลกiljku oฤekujte na Vaลกim vratima u roku od 3 radna dana od narudลพbe.

Original price was: 169,00KM.Current price is: 139,00KM.