Trenutno pregledavate Gnijezdo za Bebe: Prednosti i Gdje Kupiti u BiH?

Gnijezdo za Bebe: Prednosti i Gdje Kupiti u BiH?

  • Vrijeme čitanja:7 min. čitanja

Gnijezdo za bebe je sve popularniji izbor među roditeljima i često se koristi kao super udoban madrac za krevetić, kauč… Ova alternativa krevetu ili kolijevci estetski je privlačna i moderna u dječjoj sobi zahvaljujući dizajnu koje ima gnijezdo za bebe. Ujedno je ovo i ugodno mjesto za vaše novorođenče.

gnijezdo za bebe

Gnijezdo za bebe ima mnogo praktičnih i korisnih namjena. Sa svojim stranicama koje se nalaze sa svih strana gnijezda pružaju maksimalnu sigurnost i udobnost.

Gnijezdo za Bebe

Za obitelji koje traže praktično i prilagodljivo rješenje za spavanje, dječje gnijezdo postaje izuzetno privlačno. Ono olakšava prijelaze iz zajedničkog spavanja u kolijevku. Osim toga, potiče povezanost između roditelja i djeteta i omogućava duža razdoblja spavanja što može biti savršeno rješenje za sve noći koje prati nesanica. Beba također često traži i udobnost i toplinu koju joj baby nest može savršeno pružiti.

No, važno je pripaziti na koji način koristite baby nest. Korištenje gnijezda za bebe podrazumijeva skretanje pažnje prema sigurnosnim smjernicama. Uvijek se treba koristiti uz nadzor odrasle osobe, a i bitno je da pri izboru mislite i na jedinstvene potrebe djeteta.

Prednosti koje ima Gnijezdo za Bebe

Uz spomenute funkcionalnosti, iskustva koje imaju roditelji za gnijezdo za bebe dokazuju da je ovo odabir uz koji ćete dobiti najmekši krevet i najtoplije snove. Koje još prednosti krije gnijezdo otkrijte u nastavku.

1 – Osjećaj sigurnosti

Nakon što je vaša beba provela 9 mjeseci u udobnom i ugodnom okruženju, taj osjećaj priželjkuje i u svojim prvim mjesecima nakon rođenja. Okolina koja se nalazi oko vaše bebe nešto je što upoznaje svakog dana. Kako bi se beba osjećala sigurno i zaštićeno, dobro je birati gnijezdo za bebe koje će joj postati omiljeno maleno utočište. Nije neobično da se ovaj proizvod zove upravo gnijezdo koje dopušta bebi osjećaj topline, doma i udobnosti. U prvim mjesecima beba treba osjećaj pažnje i bliskosti, a u procesu upoznavanja roditelja s bebom, gnijezdo može pružiti tu posebnu sponu.

Tako baby nest postaje najmekaniji zagrljaj dok beba odmara ili spava. Može na nju djelovati umirujuće jer svojim oblikom čahure baby nest savršeno emitira udobnost maternice kao dobro poznatog okruženja. Mirniji san također je zagarantiran uz toplinu, mekoću i prisnost koju pruža baby nest.

gnijezdo za bebe

Ovo može biti izuzetno korisno kada imate izazov kako uspavati bebu tijekom noći. Također, baby nest će biti vaše magično rješenje kad poželite nekoliko trenutaka za sebe tijekom dana, a da pritom beba bude mirna.

2 – Multifunkcionalnost

Naravno, osim u svom krevetiću, baby nest za bebu možete postaviti i na kauču, stolu, podu, krevetu, kolicima… Dok god imate nadzor nad gnijezdom, on će se iskazati po činjenici da krije mnoštvo namjena. Tako dijete može spavati u gnijezdu, ali može i samo ležati. Možete se družiti s bebom i igrati se sa njom dok je u gnijezdu. Ne trebate se brinuti da će se beba prevrnuti ili pasti. Ovakvu sigurnost možete cijeniti i kad ste u pokretu, pa baby nest možete ponijeti sa sobom na putovanja ili kad spavate negdje drugo. Tako možete osigurati da se vaša beba osjeća sigurno i na sasvim drugoj lokaciji.

Bez obzira kakav je vaš ritam ovog tjedna, uvijek možete računati na udobnost gnijezda za bebe. Ako planirate putovanje, izlet do parka ili posjetu bliskim ljudima, samo spremite u torbu svoj nest i možete računati da će dijete biti mirno i lako zaspati. Bez brige možete pratiti današnji užurbani ritam života, kao i sve promjene planova.

3 – Lakoća prenošenja i održavanja

Glavni razlog zašto je baby nest tako multifunkcionalan jeste upravo u lakoći prenošenja. Ovo gnijezdo kreirano je tako da ne teži puno i ne zauzima puno mjesta. Lako se može spakovati i namjestiti, omogućujući ultimativnu lakoću rukovanja. Izuzetno je korisno što je lako prenosiv posebno kad ste sami s bebom i trebate ponijeti dosta stvari. Tako ga možete ponijeti sa sobom u kolicima, koferu ili putnoj torbi znajući da će biti vaš vjerni partner koji će pružiti udobnost i sigurnost za bebu.

Ne trebate se ni brinuti ako se baby nest uprlja. Zahvaljujući skrivenom patentnom zatvaraču, navlaka se lako skida. Tako se možete pobrinuti da održavate gnijezdo za bebe, dezinificirate i da uvijek bude čisto i mirisno za vaše najmlađe. S obzirom da dijete provodi dosta vremena u baby nest-u važno je da je ono uvijek svježe. Uz brzo skidanje navlake, prednost je što ju možete prati u mašini za rublje na niskoj temperaturi. Ova investicija osim što omogućava lak san i udobnost vašem djetetu dodatno je isplativa uz jednostavnost održavanja.

4 – Povezivanje

U najranijim mjesecima momenti s mamom i tatom najdragocjeniji su kako za roditelje, tako i za bebu. Držanje za ručice, zagrljaji, osmijesi, priče i uspavanke samo su početak svih zajedničkih druženja koja ih čekaju. Gnijezdo za bebe uz poklanjanje pažnje u udobnosti okruženja omogućava da bebe odrade i svoje vježbe, otkrivaju igru i istražuju okruženje. Sve to potiče posebno povezivanje bebe sa okolinom, njenim roditeljima i svime oko sebe.

Tako rast u sigurnom okruženju utječe na razvoj djeteta i razvijanje osjećaja topline i ljubavi. Ljudske interakcije, ritam glasova i pažljivi dodir postaje svijet koji poznaje beba iz svog gnijezda. Roditelji će izuzetno cijeniti svaku priliku da kreiraju toplo i posebno okruženje za svoje dijete, a to im može pružiti upravo baby nest.

Gdje u BiH kupiti Gnijezdo za Bebe?

Gnijezdo za bebe sastoji se od udobnog madraca okruženog mekim, prozračnim stranama koje oponašaju udobnost maternice. Namjenski dizajn ne samo da drži novorođenče u kolijevci, već služi i kao svestrano rješenje za spavanje, savršeno se uklapajući u kolijevku. Njegov ugodan zagrljaj pruža umirujući prostor za dojenčad promičući osjećaj sigurnosti.

Ako želite u Sarajevo, Mostar ili bilo koji drugi grad u BiH naručiti svoje gnijezdo za bebe, to možete napraviti klikom ovdje. Didaktik gnijezdo za bebe važan je dodatak prvih dana bebina života, uz sve ostale bebine artikle. Didaktik baby gnijezdo nudi prostrani dizajn i vrhunsku izradu, pružajući bebi udobnost, toplinu i sigurnost sličnu onoj u majčinom stomaku. Roditeljima olakšava svakodnevnicu jer mogu biti sigurni da je njihova beba udobno smještena bez rizika od pada ili ozljeda.

Baby gnijezdo je izrađeno od 100% organskog pamuka s medicinskom silikonskom kuglicom A klase. Dizajnirano u različitim bojama i uzorcima, ili jednobojno, savršeno se uklapa u bebin kutak, krevetić ili kauč. Idealan je za bebine trenutke izvan krevetića, omogućavajući im da sigurno istraže okolinu.

Dimenzije baby gnijezda su 90 cm (dužina) s bočnim stranicama, a ležište je veličine 68 x 35 cm.

gnijezdo za bebe

Didaktik Gnijezdo za Bebe – Naruči Ovdje