Mommy Jastuk za Trudnice

Mommy jastuk za trudnice kreiran je jer spavanje može biti vrlo otežano tijekom trudnoće. Sve više budućih roditelja poseže za ovakvim jastukom.

Njegov poseban dizajn se prilagođava vašem tijelu i omogućuje ugodnije spavanje i pronalazak odgovarajućeg položaja trudnicama. Potpuno je antialergijski i napravljen od 100% organskog pamuka i ljuskica heljde.

110,00KM

Opis

Mommy jastuk za trudnice može biti taj jedan dodatak vašem svakodnevnom životu koji će osigurati maksimalnu udobnost. Zahvaljujući kombinaciji njegovog oblika, ali i punjenja od ljuskica heljde, jastuk je savršen odgovor za sve žene koje prolaze kroz trudnoću, pa čak i postpartum period.

Tijekom trudnoće, tijelo prolazi kroz dosta promjena kako bi se prilagodilo djetetu koje raste. Ovi fizički izazovi mogu uzrokovati nelagodu poput boli u vratu, ali i poremetiti san trudnica. Stoga, dizajniran je jastuk za trudnice da pruži podršku čime čini spavanje udobnijim i kvalitetnijim. Koje su sve prednosti ovog jastuka, otkrijte u nastavku.

Mommy Jastuk za Trudnice – Prednosti

1 – Savršena potpora

S obzirom na izazove pronalaske savršenog položaja spavanja, jastuk za trudnice može pružiti potporu koja je potrebna. Prebacujući jednu nogu preko jastuka i zauzimajući ugodan položaj, trudnice napokon mogu skloniti opterećenje sa donjih leđa i zdjelice. Osim ležanja, jastuk za trudnice može pomoći i kod sjedenja osiguravajući pravilan položaj. Ovo je izuzetno važno spomenuti za jastuke od heljde jer ljuskice mogu rasporediti težinu i pružiti savršenu podršku baš svaki put.

2 – Poboljšanje cirkulacije

S obzirom da trudnice često imaju izazove sa oticanjem nogu, korisno je spomenuti kako ovaj jastuk omogućava odličnu cirkulaciju. Bilo da sjedite, odmarate ili spavate, manjak nelagodnosti je zagarantiran.

3 – Smanjenje boli

Ako osjećate bol u bilo kojem dijelu tijela, vratu, glavi, leđima i sl., Mommy jastuk za trudnice pružit će podršku i ukloniti pritisak na tim područjima. Zahvaljujući savršeno dizajniranom obliku pružit će vam sigurnost i opuštanje kakvo niste znali da možete imati.

4 – Mommy jastuk za trudnice omogućava bolji san

Ako ste navikli na to da ste tijekom noći stalno prebacujete sa jedne na drugu stranu u želji da pronađete ugodan položaj, vrijeme je za promjenu. Ovaj jastuk pomoći će vam da nađete položaj koji vam savršeno odgovara osiguravajući dobar i dubok san tijekom cijele noći. 

Dodatne informacije

Dimenzije

160×30

Punilo

Ljuskice heljde

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 5 radnih dana

Svi proizvodi u katalogu su u potpunosti ručni rad i izrađuju se u našoj radionici u Mostaru. Ovisno o radnom opterećenju, ova faza može trajati do 5 radna dana.  

2. Isporuka

1-2 radna dana

Završene proizvode  pakiramo i šaljemo Brzom poštom (HP Mostar / BH Pošta / Pošta Srpske). Ovisno o odredištu, paket u većini slučajeva stiže idući radni dan. 

3. Dostava na adresu

ukupno: do 4 radnih dana

Pošiljku očekujte na Vašim vratima u roku od 2-7 radnih dana od dana narudžbe.

ostanimo u kontaktu

Ukoliko želite primati obavijesti o mjesečnim akcijama i popustima, te informacije o našim proizvodima i spavanju, ostavite svoju e-mail adresu.

Copyright © 2020-2024 Obrt Pulvinaris. Sva prava pridržana.

0
  0
  Pregled košarice
  Vaša košarica je praznaPulvinaris Shop
   Primijeni kupon
   ×

   Košarica

   Preporuka za veličinu jastuka

   Jastuk klasičnih dimenzija (40x50cm) će biti dovoljan za većinu ljudi. Iako su to manje dimenzije od većine konvencionalnih jastuka, temelji se na standardnim dimenzijama originalnih japanskih sobakawa jastuka koji se stoljećima koriste širom Azije. 

   Ukoliko želite dodatni komfor, odnosno ukoliko često mijenjate poziciju tijekom spavanja, preporučujemo Pulvinaris jastuk L veličine (40x60cm). 

   Jastuk XL veličine (50x60cm) proizvodimo isključivo prema zahtjevima kupaca, iako ne smatramo da ima prednosti u odnosu na klasičnu ili L veličinu. Ukoliko ga želite naručiti, bilo bi dobro da ide u sklopu king-size kreveta. Imajte na umu da naši jastuci ne smiju ići ispod ramena, tj. da jastuk ide isključivo ispod glave i vrata, tako da je širina od 40cm u klasičnoj i L varijanti sasvim dovoljna za sve korisnike. 

   Dječji jastuk (30x40cm) je prikladan za većinu djece od druge do osme godine života.