Mommy Jastuk za Trudnice

Mommy jastuk za trudnice kreiran je jer spavanje može biti vrlo otežano tijekom trudnoće. Sve više budućih roditelja poseže za ovakvim jastukom.

Njegov poseban dizajn se prilagođava vašem tijelu i omogućuje ugodnije spavanje i pronalazak odgovarajućeg položaja trudnicama. Potpuno je antialergijski i napravljen od 100% organskog pamuka i ljuskica heljde.

110,00KM

Opis

Mommy jastuk za trudnice može biti taj jedan dodatak vašem svakodnevnom životu koji će osigurati maksimalnu udobnost. Zahvaljujući kombinaciji njegovog oblika, ali i punjenja od ljuskica heljde, jastuk je savršen odgovor za sve žene koje prolaze kroz trudnoću, pa čak i postpartum period.

Tijekom trudnoće, tijelo prolazi kroz dosta promjena kako bi se prilagodilo djetetu koje raste. Ovi fizički izazovi mogu uzrokovati nelagodu poput boli u vratu, ali i poremetiti san trudnica. Stoga, dizajniran je jastuk za trudnice da pruži podršku čime čini spavanje udobnijim i kvalitetnijim. Koje su sve prednosti ovog jastuka, otkrijte u nastavku.

Mommy Jastuk za Trudnice – Prednosti

1 – Savršena potpora

S obzirom na izazove pronalaske savršenog položaja spavanja, jastuk za trudnice može pružiti potporu koja je potrebna. Prebacujući jednu nogu preko jastuka i zauzimajući ugodan položaj, trudnice napokon mogu skloniti opterećenje sa donjih leđa i zdjelice. Osim ležanja, jastuk za trudnice može pomoći i kod sjedenja osiguravajući pravilan položaj. Ovo je izuzetno važno spomenuti za jastuke od heljde jer ljuskice mogu rasporediti težinu i pružiti savršenu podršku baš svaki put.

2 – Poboljšanje cirkulacije

S obzirom da trudnice često imaju izazove sa oticanjem nogu, korisno je spomenuti kako ovaj jastuk omogućava odličnu cirkulaciju. Bilo da sjedite, odmarate ili spavate, manjak nelagodnosti je zagarantiran.

3 – Smanjenje boli

Ako osjećate bol u bilo kojem dijelu tijela, vratu, glavi, leđima i sl., Mommy jastuk za trudnice pružit će podršku i ukloniti pritisak na tim područjima. Zahvaljujući savršeno dizajniranom obliku pružit će vam sigurnost i opuštanje kakvo niste znali da možete imati.

4 – Mommy jastuk za trudnice omogućava bolji san

Ako ste navikli na to da ste tijekom noći stalno prebacujete sa jedne na drugu stranu u želji da pronađete ugodan položaj, vrijeme je za promjenu. Ovaj jastuk pomoći će vam da nađete položaj koji vam savršeno odgovara osiguravajući dobar i dubok san tijekom cijele noći. 

Dodatne informacije

Dimenzije

160×30

Punilo

Ljuskice heljde

Iskustva korisnika
Marina Drežnjak
Marina Drežnjak
mama i korisnica Donat jastuka
Read More
Prezadovoljna sam jastukom! Prije dvije godine operirala sam disk u lumbalnom dijelu kralježnice, i jedna od preporuka nakon operacije bila je što manje sjediti u dugim intervalima. Prije malo više od mjesec dana rodila sam carskim rezom, i briga oko bebice počela se odražavati na leđima. Sjedenje je češće, pogotovo kod hranjenja bebice, i tada se bol javlja sve češće i duže... E sada... već peti dan sjedim na jastuku, kralju Donatu, i bol je u početku bivala sve slabija, a danas sam primijetila da je uopće nema. Za samo 5 dana! Nevjerovatno... Neprocjenjivo! Sve pohvale za jastuk, i preporučit ću ga svima. Još jednom velika hvala!
Marina Krešić
Marina Krešić
psihologinja
Read More
Jastuk s ljuskicama heljde sam uzela radi bolova u vratu koje sam imala nakon spavanja. Već nakon nekoliko dana korištenja su mi se ti problemi s ukočenim i bolnim vratom drastično smanjili. Skroz brzo sam se navikla na jastuk, visina i tvrdoća idealni. Donat mi također pomaže s bolovima u donjem dijelu leđa kad duže sjedim, nekako me potiče da sjedim u ispravnijem polozaju. Sve preporuke!
Miro Rezić
Miro Rezić
korisnik Pulvinaris jastuka
Read More
Prvi dojam nakon dvije noći je extra! Jastuk jest malo tvrd, ali meni odgovara baš takav. Moj sat bilježi kvalitetu sna (rekao bih sa 99% preciznosti) i nikad do sad nisam imao više od 2 do 2 i pol sata dubokog sna u noći (najčešće cca sat i pol). Sinoć - gotovo 4 sata. Uglavnom, već ga hvalim svima!
Nikolina Silić
Nikolina Silić
liječnica
Read More
Definitivno najbolji jastuk na svijetu! Toliko sam sretna što sam otkrila Pulvinaris, nemate pojma koliko ste mojih dragih ljudi spasili bolova! Donat jastuk je nešto najbolje što možete napravit za svoju kralježnicu! Prvo sam ga naručila za sebe, ali su mi ga brzo oteli drugi clanovi obitelji. Pomogao je mojoj mami koja ima velikih problema s kralježnicom i bila je na 2 operacije, a treća je ceka. Mama ima Donat jastuk u autu, jedan na poslu i jedan kuci. Više ne trpi bolove kao prije zahvaljujuci Donatu. Svi naši članovi obitelji koji puno sjede isto imaju Donata, moje sve 3 tete ga koriste i kažu da im je olakšao život. Mene je Donat spasio jer sam svakodnevno učila vise od 6,7 sati i više nemam bolove koje sam imala prije. Imam i jastuk za spavanje koji me konačno rijesio glavobolje.
Ivana Filipović
Ivana Filipović
profesorica glazbe
Read More
Jastuci su brutalni! Inače se vrtim čitavu noć i mijenjam položaje jer se nikako ne mogu namjestiti. Sinoć sam se tako fino ugnijezdila u njemu i kad sam se probudila bila sam jako odmorna i u položaju u kojem sam i zaspala. Jastuk je jako udoban i ima umirujući miris, a tako malo šuška da nije probudio ni moju bebu koju inače budi svaki pokret. Sad želim naručiti jedan veći da više djeci ne kradem jastuke. Predobro!
Previous
Next

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 4 radna dana

Sve naše jastuke punimo i završavamo na dan isporuke. Ovisno o radnom opterećenju, ova faza može trajati do 4 radna dana.  

2. Isporuka

1-2 radna dana

Završene jastuke pakiramo i šaljemo Brzom poštom (HP Mostar / BH Pošta). Ovisno o odredištu, paket u većini slučajeva stiže idući ili drugi radni dan. 

3. Dostava na adresu

ukupno: do 6 radnih dana

Pošiljku očekujte na Vašim vratima u roku od 2-6 radnih dana od dana narudžbe.

Ukoliko odaberete opciju osobnog preuzimanja na našoj lokaciji u Mostaru, javit ćemo Vam se unutar 4 radna dana radi dogovora o preuzimanju. 

Možda će vam se također svidjeti…