Zaffu Jastuk za Meditaciju

Zaffu jastuk za meditaciju je drugo ime za udobnost. Upravo je ona neprocjenjiva tijekom meditacije, a teško je ostati opušten u jednom položaju duže vremena.

Ljuskice heljde podržavaju vašu težinu tijela. Dužim sjedenjem na Zaffu jastuku u lotus položaju popravlja se položaj leđa u svakodnevnom životu i dolazi do razgibavanja kukova i njihove veće fleksibilnosti. Nakon par tjedana primijetit ćete da vam se položaj uvelike promijenio i da možete sjediti u pravilnom položaju bez imalo napora te se lakše opustiti tijekom meditacije.

80,00KM

Opis

Zaffu jastuk za meditaciju savršen je dodatak ovoj praksi jer pruža savršenu udobnost i podršku. Zahvaljujući svom okruglom tradicionalnom obliku moguće je koristiti ga za sve poze potrebne za meditaciju. Radi potrebe za odličnom podrškom, ovaj jastuk je često punjen prirodnim materijalima, kao što je heljda, pir i druge ljuskice prirodnog podrijetla.

Zaffu Jastuk za Meditaciju – Prednosti

1 – Udobnost

Iako smo već dosta puta spomenuli veliku udobnost ovog jastuka, važno je objasniti u čemu se krije tajna njegove praktičnosti. Tijekom sjedenja na ovom jastuku vaša zdjelica na višoj je poziciji od vaših koljenja i to omogućava pravilno držanje i uklanja pritisak.

2 – Stabilna pozicija

Zahvaljujući svojoj visini, obliku, ali i sadržaju od prirodnih ljuskica, ovaj jastuk pruža stabilnost tijekom meditacije.

3 – Pravilan položaj

S obzirom da ovaj jastuk pruža potporu kralježnici, savršen je za meditaciju i zadržavanje pravilnog položaja tijekom tjelovježbe. Ovo može pomoći u smanjenju nelagode i sprječavanju boli.

4 – Zaffu jastuk za meditaciju poboljšava cijelo iskustvo tjelovježbe

Pravilan položaj omogućava lakše disanje, jer je vaše tijelo postavljeno na visok položaj. S druge strane, fokus je bolji jer ne trebate razmišljati o nelagodnosti nego se u potpunosti možete usredotočiti na vježbe.

5 – Multifunkcionalan je

Iako prvotno namijenjen meditaciji, ovaj jastuk savršen je za više različitih namjena.

Zaffu Jastuk za Meditaciju – Što Trebate Znati

Prije kupnje ovog jastuka, postoji par stavki na koje možete obratiti pozornost.

Prvo, provjerite visinu jastuka i koliko će biti visok s obzirom na vašu visinu. Ne želite jastuk koji će biti prenizak ili previsok za vas.

Zatim, imajte na umu materijal. Pulvinaris jastuk rađen je od najkvalitetnijih ljuskica koje su hipoalergene, u potpunosti razgradive i prilagođavaju se vašem obliku.

Kad koristite jastuk, pobrinite se da je vaše tijelo na sredini jastuka za maksimalnu udobnost i potporu.

Finalno, provjerite način održavanja i mogućnost pranja navlake za jastuk. To će olakšati vašu odluku za kupnju ovog jastuka.

Dodatne informacije

Dimenzije

Φ = 38cm

Punilo

Ljuskice heljde

Nosivost

110kg

Iskustva korisnika
Marina Drežnjak
Marina Drežnjak
mama i korisnica Donat jastuka
Read More
Prezadovoljna sam jastukom! Prije dvije godine operirala sam disk u lumbalnom dijelu kralježnice, i jedna od preporuka nakon operacije bila je što manje sjediti u dugim intervalima. Prije malo više od mjesec dana rodila sam carskim rezom, i briga oko bebice počela se odražavati na leđima. Sjedenje je češće, pogotovo kod hranjenja bebice, i tada se bol javlja sve češće i duže... E sada... već peti dan sjedim na jastuku, kralju Donatu, i bol je u početku bivala sve slabija, a danas sam primijetila da je uopće nema. Za samo 5 dana! Nevjerovatno... Neprocjenjivo! Sve pohvale za jastuk, i preporučit ću ga svima. Još jednom velika hvala!
Marina Krešić
Marina Krešić
psihologinja
Read More
Jastuk s ljuskicama heljde sam uzela radi bolova u vratu koje sam imala nakon spavanja. Već nakon nekoliko dana korištenja su mi se ti problemi s ukočenim i bolnim vratom drastično smanjili. Skroz brzo sam se navikla na jastuk, visina i tvrdoća idealni. Donat mi također pomaže s bolovima u donjem dijelu leđa kad duže sjedim, nekako me potiče da sjedim u ispravnijem polozaju. Sve preporuke!
Miro Rezić
Miro Rezić
korisnik Pulvinaris jastuka
Read More
Prvi dojam nakon dvije noći je extra! Jastuk jest malo tvrd, ali meni odgovara baš takav. Moj sat bilježi kvalitetu sna (rekao bih sa 99% preciznosti) i nikad do sad nisam imao više od 2 do 2 i pol sata dubokog sna u noći (najčešće cca sat i pol). Sinoć - gotovo 4 sata. Uglavnom, već ga hvalim svima!
Nikolina Silić
Nikolina Silić
liječnica
Read More
Definitivno najbolji jastuk na svijetu! Toliko sam sretna što sam otkrila Pulvinaris, nemate pojma koliko ste mojih dragih ljudi spasili bolova! Donat jastuk je nešto najbolje što možete napravit za svoju kralježnicu! Prvo sam ga naručila za sebe, ali su mi ga brzo oteli drugi clanovi obitelji. Pomogao je mojoj mami koja ima velikih problema s kralježnicom i bila je na 2 operacije, a treća je ceka. Mama ima Donat jastuk u autu, jedan na poslu i jedan kuci. Više ne trpi bolove kao prije zahvaljujuci Donatu. Svi naši članovi obitelji koji puno sjede isto imaju Donata, moje sve 3 tete ga koriste i kažu da im je olakšao život. Mene je Donat spasio jer sam svakodnevno učila vise od 6,7 sati i više nemam bolove koje sam imala prije. Imam i jastuk za spavanje koji me konačno rijesio glavobolje.
Ivana Filipović
Ivana Filipović
profesorica glazbe
Read More
Jastuci su brutalni! Inače se vrtim čitavu noć i mijenjam položaje jer se nikako ne mogu namjestiti. Sinoć sam se tako fino ugnijezdila u njemu i kad sam se probudila bila sam jako odmorna i u položaju u kojem sam i zaspala. Jastuk je jako udoban i ima umirujući miris, a tako malo šuška da nije probudio ni moju bebu koju inače budi svaki pokret. Sad želim naručiti jedan veći da više djeci ne kradem jastuke. Predobro!
Previous
Next

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 4 radna dana

Sve naše jastuke punimo i završavamo na dan isporuke. Ovisno o radnom opterećenju, ova faza može trajati do 4 radna dana.  

2. Isporuka

1-2 radna dana

Završene jastuke pakiramo i šaljemo Brzom poštom (HP Mostar / BH Pošta). Ovisno o odredištu, paket u većini slučajeva stiže idući ili drugi radni dan. 

3. Dostava na adresu

ukupno: do 6 radnih dana

Pošiljku očekujte na Vašim vratima u roku od 2-6 radnih dana od dana narudžbe.

Ukoliko odaberete opciju osobnog preuzimanja na našoj lokaciji u Mostaru, javit ćemo Vam se unutar 4 radna dana radi dogovora o preuzimanju. 

Možda će vam se također svidjeti…