Neck WrapNOVO!

Neck WrapNOVO!

Pulvi Wrap je najmlaฤ‘i terapeutski proizvod iz naลกe radionice. Posebno dizajniran oblog koji se prvenstveno koristi u toploj varijanti moลพe opustiti miลกiฤ‡e, poboljลกati cirkulaciju, ali i smanjiti bolove u raznim dijelovima tijela.

Nakon kratkog zagrijavanja u mikrovalnoj peฤ‡nici, moลพe se koristiti na vratu, u donjem dijelu leฤ‘a, donjem dijelu stomaka (kod menstrualnih bolova), na rezovima nakon operativnih zahvata pa ฤak i kod kroniฤnih bolova i glavobolja.

Za razliku od veฤ‡ine naลกih proizvoda lako je prenosiv i moลพe se koristiti bilo gdje. Pomno dizajniran, omoguฤ‡uje lagano koriลกtenje i svakodnevnu primjenu bez posebnih uputa.

Navlaka je raฤ‘ena od 100% prirodnog pamuka, a unutraลกnjost je ispunjena heljdom.

47,00KM

Opis

Pulvi Wrap toplo/hladni oblog ima izuzetno ลกiroku primjenu i moลพe biti vaลก SOS dodatak u domu. Bez obzira je li vam radije treba hladna ili topla varijanta, vidjet ฤ‡ete kako Pulvi Wrap postaje praktiฤan u brojnim situacijama. Njegova veliฤina ฤini ga jednostavnim za odrลพavanje i skladiลกtenje, kao i koriลกtenje. Vrlo brzo ga moลพete zagrijati za topli oblog, ali i drลพati ga rashlaฤ‘enog u zamrzivaฤu za hladni oblog. Od kroniฤnih oboljenja, boli u leฤ‘ima, vratu i glavobolja, pa sve do trenutnih ozljeda i opeklina, Pulvi Wrap ฤ‡e smanjiti napetost i bol kad vam to bude najpotrebnije.

Kako biste znali kada koristiti topli, a kada hladni oblog, u nastavku smo izdvojili korisne informacije.

Topli Oblog

Kako smo veฤ‡ spomenuli iznad, Pulvi Wrap je prilagoฤ‘en za koriลกtenje u toplijoj varijanti. Zagrijane ljuskice heljde djeluju direktno na mjesto boli i smanjuju osjeฤ‡aj napetosti veฤ‡ ubrzo nakon primjene. Posebne trake sa strane omoguฤ‡avaju da stvorite efekt masaลพe, posebno na vratu, a sve to uz opuลกtajuฤ‡i miris.

Tako ฤ‡e topli oblog biti koristan:

  • kada imate bolove u vratu, posebno nakon dugog dana,
  • kada osjeฤ‡ate napetost, zatezanje i bol u donjem dijelu leฤ‘a,
  • kada imate menstrualne bolove ili osjeฤ‡ate bolove u donjem dijelu stomaka,
  • tijekom oporavka nakon operacije.

 

Hladni Oblog

Iako je Pulvi Wrap viลกe prilagoฤ‘en za koriลกtenje u toploj varijanti, sjajno je ลกto se lako moลพe rashladiti. Da biste napravili hladni oblog, ostavite ga u zamrzivaฤu najmanje 40-60 minuta. Vaลพno je da hladni oblog ne ostavite direktno u zamrzivaฤu, nego ga postavite unutar vreฤ‡ice.

Tako rashlaฤ‘en oblog bit ฤ‡e koristan u mnoลกtvo situacija, primjerice:

  • kada imate sportske ozljede ili nakon intenzivnog vjeลพbanja,
  • kada imate glavobolje, posebno kada traju duลพe vremena i ลพelite trenutno olakลกanje,
  • kada imate otekline uslijed udarca, pada ili sportskih aktivnosti.

 

Viลกe informacija – Pulvi Wrap

Za sve dodatne informacije o toplo/hladnom oblogu, koliko ga dugo drลพati za rezultate i kako ga pravilno skladiลกtiti, klik na naลก detaljan blog post ovdje.

Iskustva korisnika
Marina Dreลพnjak
Marina Dreลพnjak
mama i korisnica Donat jastuka
Read More
Prezadovoljna sam jastukom! Prije dvije godine operirala sam disk u lumbalnom dijelu kraljeลพnice, i jedna od preporuka nakon operacije bila je ลกto manje sjediti u dugim intervalima. Prije malo viลกe od mjesec dana rodila sam carskim rezom, i briga oko bebice poฤela se odraลพavati na leฤ‘ima. Sjedenje je ฤeลกฤ‡e, pogotovo kod hranjenja bebice, i tada se bol javlja sve ฤeลกฤ‡e i duลพe... E sada... veฤ‡ peti dan sjedim na jastuku, kralju Donatu, i bol je u poฤetku bivala sve slabija, a danas sam primijetila da je uopฤ‡e nema. Za samo 5 dana! Nevjerovatno... Neprocjenjivo! Sve pohvale za jastuk, i preporuฤit ฤ‡u ga svima. Joลก jednom velika hvala!
Marina Kreลกiฤ‡
Marina Kreลกiฤ‡
psihologinja
Read More
Jastuk s ljuskicama heljde sam uzela radi bolova u vratu koje sam imala nakon spavanja. Veฤ‡ nakon nekoliko dana koriลกtenja su mi se ti problemi s ukoฤenim i bolnim vratom drastiฤno smanjili. Skroz brzo sam se navikla na jastuk, visina i tvrdoฤ‡a idealni. Donat mi takoฤ‘er pomaลพe s bolovima u donjem dijelu leฤ‘a kad duลพe sjedim, nekako me potiฤe da sjedim u ispravnijem polozaju. Sve preporuke!
Miro Reziฤ‡
Miro Reziฤ‡
korisnik Pulvinaris jastuka
Read More
Prvi dojam nakon dvije noฤ‡i je extra! Jastuk jest malo tvrd, ali meni odgovara baลก takav. Moj sat biljeลพi kvalitetu sna (rekao bih sa 99% preciznosti) i nikad do sad nisam imao viลกe od 2 do 2 i pol sata dubokog sna u noฤ‡i (najฤeลกฤ‡e cca sat i pol). Sinoฤ‡ - gotovo 4 sata. Uglavnom, veฤ‡ ga hvalim svima!
Nikolina Siliฤ‡
Nikolina Siliฤ‡
lijeฤnica
Read More
Definitivno najbolji jastuk na svijetu! Toliko sam sretna ลกto sam otkrila Pulvinaris, nemate pojma koliko ste mojih dragih ljudi spasili bolova! Donat jastuk je neลกto najbolje ลกto moลพete napravit za svoju kraljeลพnicu! Prvo sam ga naruฤila za sebe, ali su mi ga brzo oteli drugi clanovi obitelji. Pomogao je mojoj mami koja ima velikih problema s kraljeลพnicom i bila je na 2 operacije, a treฤ‡a je ceka. Mama ima Donat jastuk u autu, jedan na poslu i jedan kuci. Viลกe ne trpi bolove kao prije zahvaljujuci Donatu. Svi naลกi ฤlanovi obitelji koji puno sjede isto imaju Donata, moje sve 3 tete ga koriste i kaลพu da im je olakลกao ลพivot. Mene je Donat spasio jer sam svakodnevno uฤila vise od 6,7 sati i viลกe nemam bolove koje sam imala prije. Imam i jastuk za spavanje koji me konaฤno rijesio glavobolje.
Ivana Filipoviฤ‡
Ivana Filipoviฤ‡
profesorica glazbe
Read More
Jastuci su brutalni! Inaฤe se vrtim ฤitavu noฤ‡ i mijenjam poloลพaje jer se nikako ne mogu namjestiti. Sinoฤ‡ sam se tako fino ugnijezdila u njemu i kad sam se probudila bila sam jako odmorna i u poloลพaju u kojem sam i zaspala. Jastuk je jako udoban i ima umirujuฤ‡i miris, a tako malo ลกuลกka da nije probudio ni moju bebu koju inaฤe budi svaki pokret. Sad ลพelim naruฤiti jedan veฤ‡i da viลกe djeci ne kradem jastuke. Predobro!
Previous
Next

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 4 radna dana

Sve naลกe jastuke punimo i zavrลกavamo na dan isporuke. Ovisno o radnom optereฤ‡enju, ova faza moลพe trajati do 4 radna dana.ย ย 

2. Isporuka

1-2 radna dana

Zavrลกene jastuke pakiramo i ลกaljemo Brzom poลกtom (HP Mostar / BH Poลกta). Ovisno o odrediลกtu, paket u veฤ‡ini sluฤajeva stiลพe iduฤ‡i ili drugi radni dan.ย 

3. Dostava na adresu

ukupno: do 6 radnih dana

Poลกiljku oฤekujte na Vaลกim vratima u roku od 2-6 radnih dana od dana narudลพbe.

Ukoliko odaberete opciju osobnog preuzimanja na naลกoj lokaciji u Mostaru, javit ฤ‡emo Vam se unutar 4 radna dana radi dogovora o preuzimanju.ย