Pulvi WrapNOVO!

Pulvi Wrap je najmlađi terapeutski proizvod iz naše radionice. Posebno dizajniran oblog koji se prvenstveno koristi u toploj varijanti može opustiti mišiće, poboljšati cirkulaciju, ali i smanjiti bolove u raznim dijelovima tijela.

Nakon kratkog zagrijavanja u mikrovalnoj pećnici, može se koristiti na vratu, u donjem dijelu leđa, donjem dijelu stomaka (kod menstrualnih bolova), na rezovima nakon operativnih zahvata pa čak i kod kroničnih bolova i glavobolja.

Za razliku od većine naših proizvoda lako je prenosiv i može se koristiti bilo gdje. Pomno dizajniran, omogućuje lagano korištenje i svakodnevnu primjenu bez posebnih uputa.

Navlaka je rađena od 100% prirodnog pamuka, a unutrašnjost je ispunjena heljdom.

47,00KM

Opis

Pulvi Wrap toplo/hladni oblog ima izuzetno široku primjenu i može biti vaš SOS dodatak u domu. Bez obzira je li vam radije treba hladna ili topla varijanta, vidjet ćete kako Pulvi Wrap postaje praktičan u brojnim situacijama. Njegova veličina čini ga jednostavnim za održavanje i skladištenje, kao i korištenje. Vrlo brzo ga možete zagrijati za topli oblog, ali i držati ga rashlađenog u zamrzivaču za hladni oblog. Od kroničnih oboljenja, boli u leđima, vratu i glavobolja, pa sve do trenutnih ozljeda i opeklina, Pulvi Wrap će smanjiti napetost i bol kad vam to bude najpotrebnije.

Kako biste znali kada koristiti topli, a kada hladni oblog, u nastavku smo izdvojili korisne informacije.

Topli Oblog

Kako smo već spomenuli iznad, Pulvi Wrap je prilagođen za korištenje u toplijoj varijanti. Zagrijane ljuskice heljde djeluju direktno na mjesto boli i smanjuju osjećaj napetosti već ubrzo nakon primjene. Posebne trake sa strane omogućavaju da stvorite efekt masaže, posebno na vratu, a sve to uz opuštajući miris.

Tako će topli oblog biti koristan:

  • kada imate bolove u vratu, posebno nakon dugog dana,
  • kada osjećate napetost, zatezanje i bol u donjem dijelu leđa,
  • kada imate menstrualne bolove ili osjećate bolove u donjem dijelu stomaka,
  • tijekom oporavka nakon operacije.

 

Hladni Oblog

Iako je Pulvi Wrap više prilagođen za korištenje u toploj varijanti, sjajno je što se lako može rashladiti. Da biste napravili hladni oblog, ostavite ga u zamrzivaču najmanje 40-60 minuta. Važno je da hladni oblog ne ostavite direktno u zamrzivaču, nego ga postavite unutar vrećice.

Tako rashlađen oblog bit će koristan u mnoštvo situacija, primjerice:

  • kada imate sportske ozljede ili nakon intenzivnog vježbanja,
  • kada imate glavobolje, posebno kada traju duže vremena i želite trenutno olakšanje,
  • kada imate otekline uslijed udarca, pada ili sportskih aktivnosti.

 

Više informacija – Pulvi Wrap

Za sve dodatne informacije o toplo/hladnom oblogu, koliko ga dugo držati za rezultate i kako ga pravilno skladištiti, klik na naš detaljan blog post ovdje.

Iskustva korisnika
Marina Drežnjak
Marina Drežnjak
mama i korisnica Donat jastuka
Read More
Prezadovoljna sam jastukom! Prije dvije godine operirala sam disk u lumbalnom dijelu kralježnice, i jedna od preporuka nakon operacije bila je što manje sjediti u dugim intervalima. Prije malo više od mjesec dana rodila sam carskim rezom, i briga oko bebice počela se odražavati na leđima. Sjedenje je češće, pogotovo kod hranjenja bebice, i tada se bol javlja sve češće i duže... E sada... već peti dan sjedim na jastuku, kralju Donatu, i bol je u početku bivala sve slabija, a danas sam primijetila da je uopće nema. Za samo 5 dana! Nevjerovatno... Neprocjenjivo! Sve pohvale za jastuk, i preporučit ću ga svima. Još jednom velika hvala!
Marina Krešić
Marina Krešić
psihologinja
Read More
Jastuk s ljuskicama heljde sam uzela radi bolova u vratu koje sam imala nakon spavanja. Već nakon nekoliko dana korištenja su mi se ti problemi s ukočenim i bolnim vratom drastično smanjili. Skroz brzo sam se navikla na jastuk, visina i tvrdoća idealni. Donat mi također pomaže s bolovima u donjem dijelu leđa kad duže sjedim, nekako me potiče da sjedim u ispravnijem polozaju. Sve preporuke!
Miro Rezić
Miro Rezić
korisnik Pulvinaris jastuka
Read More
Prvi dojam nakon dvije noći je extra! Jastuk jest malo tvrd, ali meni odgovara baš takav. Moj sat bilježi kvalitetu sna (rekao bih sa 99% preciznosti) i nikad do sad nisam imao više od 2 do 2 i pol sata dubokog sna u noći (najčešće cca sat i pol). Sinoć - gotovo 4 sata. Uglavnom, već ga hvalim svima!
Nikolina Silić
Nikolina Silić
liječnica
Read More
Definitivno najbolji jastuk na svijetu! Toliko sam sretna što sam otkrila Pulvinaris, nemate pojma koliko ste mojih dragih ljudi spasili bolova! Donat jastuk je nešto najbolje što možete napravit za svoju kralježnicu! Prvo sam ga naručila za sebe, ali su mi ga brzo oteli drugi clanovi obitelji. Pomogao je mojoj mami koja ima velikih problema s kralježnicom i bila je na 2 operacije, a treća je ceka. Mama ima Donat jastuk u autu, jedan na poslu i jedan kuci. Više ne trpi bolove kao prije zahvaljujuci Donatu. Svi naši članovi obitelji koji puno sjede isto imaju Donata, moje sve 3 tete ga koriste i kažu da im je olakšao život. Mene je Donat spasio jer sam svakodnevno učila vise od 6,7 sati i više nemam bolove koje sam imala prije. Imam i jastuk za spavanje koji me konačno rijesio glavobolje.
Ivana Filipović
Ivana Filipović
profesorica glazbe
Read More
Jastuci su brutalni! Inače se vrtim čitavu noć i mijenjam položaje jer se nikako ne mogu namjestiti. Sinoć sam se tako fino ugnijezdila u njemu i kad sam se probudila bila sam jako odmorna i u položaju u kojem sam i zaspala. Jastuk je jako udoban i ima umirujući miris, a tako malo šuška da nije probudio ni moju bebu koju inače budi svaki pokret. Sad želim naručiti jedan veći da više djeci ne kradem jastuke. Predobro!
Previous
Next

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 4 radna dana

Sve naše jastuke punimo i završavamo na dan isporuke. Ovisno o radnom opterećenju, ova faza može trajati do 4 radna dana.  

2. Isporuka

1-2 radna dana

Završene jastuke pakiramo i šaljemo Brzom poštom (HP Mostar / BH Pošta). Ovisno o odredištu, paket u većini slučajeva stiže idući ili drugi radni dan. 

3. Dostava na adresu

ukupno: do 6 radnih dana

Pošiljku očekujte na Vašim vratima u roku od 2-6 radnih dana od dana narudžbe.

Ukoliko odaberete opciju osobnog preuzimanja na našoj lokaciji u Mostaru, javit ćemo Vam se unutar 4 radna dana radi dogovora o preuzimanju.