Trenutno pregledavate Božićne Čizmice – Gdje Nabaviti u BiH i Kako ih Urediti u Domu?

Božićne Čizmice – Gdje Nabaviti u BiH i Kako ih Urediti u Domu?

  • Vrijeme čitanja:6 min. čitanja

Božićne čizmice jedna su od naših najdražih dekoracija za blagdanske dane. Od sv. Nikole pa sve do Božića idealne su za čuvanje poklona, ali i kao dekoracija. Možemo ih postaviti na prozor, vrata, kamin ako ga imate, ali i ispod bora. Simpatične su, a i unose dozu toplog štiha koji tako rado vežemo za blagdansko vrijeme. S dolaskom Božića, Nove godine i jednog od najveselijih perioda u godini, često razmišljamo o tome kako urediti svoj dom u božićnom duhu.

Uz blagdanske filmove i pjesme, posjetit ćemo omiljene trgovine u potrazi za drugačijim ili posebnim dekoracijama. Od Orašara i djedovih saonica, pa sve do lampica i dekora za jelku, teško je odoljeti svim tim ukrasima. U tu kategoriju se uklapaju i božićne čizmice koje ćete ove godine moći nabaviti na mnoštvo adresa, kako uživo tako i online. Njihova popularnost se krije u njihovoj multifunkcionalnosti, a najbolje je to što ovaj dekor može biti dio vašeg kućanstva godinama. Zašto su božićne čizmice idealan dodatak božićnom uređenju otkrivamo u nastavku. Uz to, donosimo i nekoliko prekrasnih ideja kako čizmice dodati u uređenje vašeg doma na jedinstven način. Garantiramo, ovi ukrasi uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice.

Božićne Čizmice – Kako ih Urediti u Domu?

Ovaj šarmantni dodatak uređenju izgledat će dobro u svakom kutku vašeg doma.

Čarape kao savršena vrećica za poklon

Ponekad je najslađe svoje najmilije razveseliti poklonom skrivenim u blagdanskim čizmicama. Ove čarape sa božićnim motivima tako će se rado naći ispod prozora za sv. Nikolu. Možete ih poslije iskoristiti ponovno i postaviti ispod bora kao dekoraciju ili ponovno, kao malenog čuvara vašeg poklona. Štoviše. u vašoj obitelji može postati tradicija da poklon spremite u omiljenoj blagdanskoj čizmici.

božićne čizmice

Zabavno je to što božićne čizmice dolaze u mnoštvo uzoraka. Ako ste minimalisti, voljet ćete one za motivima snježnih pahuljica, kao i jednostavne sa inicijalima ukućana. S druge strane, ako volite otkačeni dizajn sa odvažnim bojama i zabavnim motivima, božićne čizmice sa motivima djeda mraza, saonica i jelki bit će vaš siguran odabir.

božićne čizmice

Blagdanske čizmice kao dekor

Možete se poigrati i vaše božićne čizmice dodati uz svakodnevni dekor. Kad želite tematski urediti svoj interijer, tada je dobro zimski ugođaj probuditi uz češere i drvene ukrase koji brzo asociraju na dolazak hladnijeg vremena. Samim time, idealno će im društvo biti upravo zimske čarape ili božićne čizmice u blagdanskom periodu. Možete ih ovako aranžirane postaviti na police, na stol, kamin, pa čak i ispod bora. Dobar je trik ovakve dekore dodati i u spavaću sobu uz jastuk na noćnom ormariću kako bi sve prostorije u domu dobile dašak blagdanskog duha.

Imajte na umu i veličinu svojih blagdanskih čizmica. Neke će biti veće i idealne za okačiti na zid i kamin, dok će neke manje biti savršen detalj za manji aranžman u domu.

božićne čizmice

Čarapice na namještaju

Dobra je ideja svoje čizmice iskoristiti i kao dekor na namještaju. Postavljene na kauču ili uglu kreveta, bit će savršena oda blagdanskom periodu. Savršeno će se uklopiti u vaš svaki stil interijera, a posebno će zabavno biti ako ih posložite za sve ukućane, od onih najmanjih do najvećih.

božićne čizmice

Božićne čarapice na kaminu

Apsolutni klasik koji možemo vidjeti u svim američkim filmovima svakako su čarapice na kaminu. Pomažu u kreiranju pravog blagdanskog štiha, neodoljive su uz aktivni ili umjetni kamin, a i fino naglašavaju temu uz jelku u vašem domu. Posebno će raznježiti sve vaše goste ako dodate mini božićne čarapice za bebice u vašoj obitelji.

blagdanske čarapice

Ako ipak volite nešto elegantniju estetiku, imamo rješenje i za to. Skandinavski prizvuk možete dodati uz pletene božićne čarapice koje će se uklopiti i u minimalistične domove. Dodajte i nekoliko grana zimzelenog drveća, lampice i na tragu ste neodoljive blagdanske postave.

božićne čarapice

Božićne Čizmice – Gdje Kupiti u BiH?

Ako su vas fotografije iznad osvojile, brzo će vas osvojiti i vijest da su božićne čarapice odsad dostupne i u Pulvinaris ponudi. Naši najvjerniji kupci moći će ih dobiti na poklon, a od 24.11. bit će dostupne i za kupnju putem Pulvinaris shopa. Pulvinaris božićne čizmice bit će dostupne u više uzoraka koje ćete moći uskoro upoznati, a veličina čizmica je 43 cm x 15 cm. Idealne su za zapakirati i vaš Pulvinaris jastuk ako ćete ga ovog Božića pokloniti sebi ili svojim najbližima.

Odlično je i što su čizmice rađene od 100% organskog pamuka, tako da su idealan pratitelj kroz dugi niz godina. Samim time, jednom kad ih kupite bit će vjeran dio vašeg božićnog dekora iz godine u godinu.

blagdanske čarape