Trenutno pregledavate Pokloni za Božić koji će Otkriti Koliko Poznajete Vama Dragu Osobu

Pokloni za Božić koji će Otkriti Koliko Poznajete Vama Dragu Osobu

  • Vrijeme čitanja:9 min. čitanja

Pokloni za Božić jedni su od najslađih povoda da posjetite svoje omiljene shopping adrese online ili uživo. Potraga za idealnim poklonom zabavan je zadatak koji vam ostavlja mogućnost da razveselite sebi bitnu osobu. Bilo da je riječ o kolegi s posla, najdražoj prijateljici, mami ili kumi, želite da poklon govori više o vašem odnosu ili da otkrije koliko poznajete vama dragu osobu. Samim time, pokloni za Božić mogu biti podsjetnik na vaše zajedničke uspomene, nešto što toj osobi trenutno treba ili nešto što je odavno na njenoj listi želja.

Dobro razmislite o osobnosti osobe koju darujete. Možda vam je jednom spomenula nešto što ju posebno zanima. Ili je s vama podijelila nešto što vas može voditi do savršenog poklona za tu osobu. Samim time, ideja vam neće ponestati. No, ako ipak želite nešto drugačije, ali niste sigurni što darovati toj osobi, mi imamo ideje. Na jedno mjesto smo popisali poklone koji će oduševiti osobe različitih interesa. Bez obzira je li osoba koju darujete veliki fan sporta, filmova ili pak svega s beauty predznakom, u nastavku ćete brzo naći svog favorita.

Unikatni Pokloni za Božić – Ideje

Postoji toliko različitih vrsta poklona koje možete darovati svojim najbližima ovog Božića.

Ako ste spretni i volite DIY projekte, tada je ručno rađeni poklon savršen odabir za vas. Ovakav poklon će najviše cijeniti oni u vašem okruženju za koje znate da se razvesele lijepim stvarčicama, sa umjetničkim predznakom ili zaljubljenicima u interijer. Tako poklon može biti ručno rađen sapun sa cvijećem ili primjerice nakit.

pokloni za božić

Kad jako dobro znate osobu, personalizirani pokloni nameću se kao gotovo očit odabir. Šalice sa imenom, posebni planeri ili poklon sa personaliziranom porukom ostavit će snažan utisak na one koje darujete.

Pokloni za Božić ne moraju uvijek biti stvari. Nekad možete pokloniti iskustva, kao što je posjeta spa centru, tečaj, putovanja ili koncert karte. Više ideja otkrivamo ispod.

1 – Jastuk uz personaliziranu poruku

Kad preko put vas u uredu sjedi kolega ili kolegica s kojom dugo radite, sigurno su se barem jednom požalili na dugoročno sjedenje. Osim što rad u uredu čini da se razvije bol u vratu i bol u leđima, jastuk i madrac doma također mogu otežati odmor ako su isti neudobni. Sukladno tome, dobra je ideja razveseliti radnog kolegu i dugogodišnjeg prijatelja/icu sa jastukom. Prirodna punjenja koja imaju jastuk od heljde ili jastuk od pira mogli bi biti promjena na kojoj će vam zahvaljivati. Također, uz poklon možete dodati zabavnu poruku: “Da uvijek dolaziš na posao nasmijan/a!”, sigurni smo da će se nasmijati.

pokloni za božić

2 – Album fotografija može biti lijepa gesta

Prijatelji ili vaši partneri vjerojatno su osobe s kojima dijelite mnoštvo zajedničkih uspomena. Putovanja, provodi ili svakodnevna druženja rado ćete zabilježiti fotografijama kako biste se zajedničkih momenata mogli sjetiti i kasnije. Samim time, pokloni za Božić koji najviše mogu razveseliti osobu do koje vam je stalo svakako su albumi fotografija. Mogu biti tematski ili zbirka svih vaših druženja, a sigurni smo da će ih osvojiti jako brzo.

3 – Beauty poklon paket će ih razveseliti

Svi u životu imamo tu jednu osobu koju uvijek možemo pitati za beauty savjete, jer ona zna apsolutno sve. Od najboljeg pudera, do razloga zašto vaša frizura ne može izdržati preko noći. (P.S. svilena kapa za spavanje je idealna ako želite sačuvati vašu frizuru), ona će uvijek imati savršen odgovor. Zato je ovakvu osobu najbolje razveseliti beauty poklon paketom. Može sadržavati razne stvari: od zanimljivih beauty gadgeta pa sve do chic maske za spavanje. Jedno je sigurno, te će proizvode jedva čekati isprobati.

pokloni za božić

4 – Vaučeri kao idealni pokloni za Božić

Kako smo spomenuli na samom početku, nekad su iskustva idealni pokloni za Božić. Tako će kreiranje novih zajedničkih uspomena postati dodatan poklon. Putovanja, zajednička fotografiranja , koncerti, predstave, tečajevi, posjete wellnessu, konferencijama… Toliko je izbora, samo potražite ono što će se najviše svidjeti osobi koju darujete.

5 – Lego kocke bi mogle postati novi omiljeni hobi

Kad u svom okruženju imate strastvenog Marvel, Harry Potter, Star Wars ili Minecraft fana, Lego kocke mogu biti savršen poklon. Osim što ćete darovati nešto što će jedva čekati otvoriti i započeti sa slaganjem pokazat ćete da pratite ono što oni vole. Bilo da je riječ o malenom paketiću sa 100-tinjak dijelova ili velikom dvorcu Hogwartsa, znajte da će osoba biti oduševljena.

Poklon

6 – Dodatak za interijer koji će uljepšati dom

Bilo da upravo renoviraju stan, ili su veliki zaljubljenici u lijepu estetiku, pokloni za Božić ovom tipu u vašem okruženju trebali bi biti vezani za interijer. Možete ići sa nečim manjim ili većim, ali znajte da će ove osobe rado pronaći mjesta u svom stanu ili kući za vaš poklon. To može biti dekor kao što je lampa ili vaza ili ih možete iznenaditi nečim korisnim kao što su pomno birane jastučnice i posteljina.

Ne trebate stati tu. Možete im pokloniti i nešto što je odavno na njihovoj listi kao što je kutija za nakit, ogledalo za šminkanje ili pak postolje za laptop. Što bolje osluškujete ono što im je potrebno, iznenadit ćete koliko će ideje, ali i pokloni za Božić predstaviti sami sebe.

7 – Portret ljubimca najslađa je uspomena kad su u pitanju pokloni za Božić

Mačke, psi i druge domaće životinje u stanju su unijeti mnogo veselja u život njihovog vlasnika. Upravo zato pokloni za Božić mogu biti dupli, nešto što će se svidjeti i ljubimcima i vlasnicima. Portret koji će moći uokviriti i staviti na vidljivo mjesto u domu sigurno će razveseliti vama dragu osobu. Možete se poigrati i naručiti karikaturu ili pak realni crtež. Možda može biti crno bijelo ili u svim bojama. Ovisno o stilu vlasnika možete provjeriti koja opcija je najbolja, a sve može uljepšati i personalizirana poruka.

pokloni za Božić

8 – Jastuk za meditaciju

Kad vama bliska osoba konstantno priča o meditaciji, jogi i tjelovježbi, dobra je ideja da i njezin poklon za Božić bude na tu temu. Tako će jastuk za meditaciju koji dolazi u specifičnom obliku nešto što će ga/nju osvojiti. Jedva će ga čekati isprobati, a sigurni smo da će im biti praktičan odabir za svakodnevno vježbanje kod kuće.

zaffu jastuk za meditaciju

9 – Biljka sa posebnom simbolikom

Možda u svom okruženju imate osobu koja vrt shvaća jako ozbiljno. Od povrtnjaka do cvijećnjaka gotovo da ste sigurni da znaju sve biljke napamet, neke možda čak na latinskom. Mnogo vremena provode brinući se o biljkama kako bi kreirali zelenu oazu za sebe, bilo da je to na prozorskoj dasci u stanu ili velikoj bašti kod kuće. Tada ovoj osobi možete darovati neku biljku. Ovisno o tome koje cvijeće voli, s orhidejom ne možete pogriješiti, a sadnice svijeća za lončanice u stanu jedva će čekati zasaditi.

10 – Slušalice za sve šetnje

Bez obzira u kojim je godinama vaša posebna osoba, glazba je nešto što nas sve inspirira i pokreće. Sukladno tome, pokloni za Božić koji su vezani za glazbu teško da mogu biti loš odabir. Tako je dobro iznenađenje za Božić darovati slušalice osobi kojoj kupujete poklon. Njihove šetnje postat će više posebne uz omiljene žanrove, putovanja ugodnija, a vrijeme potrebno da stignu do posla proći će brže.

poklon za Božić

11 – Knjige za sve knjigoljupce najbolji su pokloni za Božić

Imate tu jednu osobu u svom društvu koja uvijek ima dobru preporuku za čitanje? Osluškujte ju do Božića i otkrijte koja knjiga je sad na njihovoj listi. Kupite knjigu, dodajte posvetu i samo sačekajte njeno ili njegovo oduševljenje na licu kad dobiju svoj poklon.