Trenutno pregledavate Poklon za Prijateljicu – Unikatne Ideje

Poklon za Prijateljicu – Unikatne Ideje

  • Vrijeme čitanja:9 min. čitanja

Poklon za prijateljicu ponekad može biti izazovno pronaći, posebno ako tražite nešto mrvicu drugačije. Bilo da je riječ o poklonu za neku posebnu prigodu ili za blagdane, želite da poklon ima određenu poruku. Osim toga, bitno je da poklon za prijateljicu bude ujedno koristan i zanimljiv. Sukladno tome, stalno smo u potrazi za dobrim idejama koje će joj uljepšati svakodnevicu.

Kako Pronaći Idealan Poklon?

Kako biste pronašli idealan poklon za svoju najdražu osobu, prvo se trebate upitati nekoliko stvari. Što joj trenutno treba, možda na primjer novi beauty dodatak? Je li rekla da joj se nešto baš sviđa u posljednje vrijeme? Ili je podijelila kako nešto sada želi mijenjati ili preurediti, na primjer njenu spavaću sobu? Osluškujući ono o čemu govori možete najbolje otkriti što je idealan poklon za prijateljicu u ovom trenutku.

poklon za prijateljicu

Uz to, možete se osvrnuti na vaše zajedničke momente. Možda je neka uspomena koju dijelite idealna inspiracija za pronalazak savršenog poklona. Putovanje na kojem se nije naspavala jer je imala loš jastuk može biti savršeno uporište za kupovinu novog jastuka. A ako je ona osoba koja će uvijek znati za it mjesta u gradu, možete je preduhitriti i naručiti njeno omiljeno jelo na adresu. Izbora je mnogo, a na vama je da potražite ono što joj može najbolje odgovarati i što će rezultirati toplim zagrljajem nakon otvaranja poklona.

Kako Zapakirati Poklon?

Osim ideja za poklone, dobra je ideja istražiti i kako zapakirati poklone. Ništa nema ljepše nego poklon dobiti u pažljivo zapakiranom paketiću. To će pokazati koliko ste truda unijeli, a i dati vam priliku da se približite estetici koju voli vaša prijateljica. Tako će poklon za prijateljicu koja voli sport biti savršen ako papir za pakiranje bude sa sportskim motivima. A ako vaša prijateljica ipak preferira cvijeće, dodatak malenog cvijeta na kutiji dodatno će ju raznježiti.

poklon za prijateljicu

Dobra dodatna ideja je na poklon dodati i personaliziranu poruku. Možda poklon možete darovati u obliku zagonetke kako bi otkrila gdje se pravi poklon zaista krije. Dobra ideja je i u svoj poklon za prijateljicu dodati kolače, slatki detalj koji će biti savršen za sve slatkoljupce u vašem društvu. Ako uzimate poklon u zadnji trenutak, vrećica sa mašnicom na vrhu će spasiti stvar.

poklon za prijateljicu

Ideje – Poklon za Prijateljicu

U našoj listi bazirali smo se na nešto drugačije, u potpunosti praktične poklone. Ona ih definitivno neće očekivati, ali će ih obožavati i jedva čekati koristiti. Bilo da je zaljubljenica u putovanja, sve s beauty predznakom ili auto entuzijast, na ovoj listi za poklon za prijateljicu pronaći ćete ono što vam ni samima ne bi tako brzo palo na pamet.

1 – Kutija za nakit

Ako vaša prijateljica vrlo lako gubi svoj nakit ili nikad nije sigurna gdje ga postaviti, potrebna joj je posebna kutija. Uz pregrade i ladice lakše će organizirati svoje naušnice, narukvice i prstenja. Najbolje od svega je što će vas uvijek imati u mislima kad bude stavljala svoj nakit za dan. Bez obzira je li upravo njen dan počinje ili završava, bit će sretna što ima jedno posebno mjesto za sav svoj nakit. Bit će ovo poseban poklon za prijateljicu koja će brzo biti oduševljena.

2 – Knjiga koju je dugo htjela

Je li vaša prijateljica veliki fan nekog serijala kao što je Harry Potter ili Gospodar Prstenova? Ili je baš dugo htjela neku knjigu koja nije tako lako dostupna? Tada imajte na umu da potražite tu knjigu i dodate ju u njenu kolekciju. S posvetom na prvoj stranici razveselit ćete ju u rekordnoj brzini. Posebno će joj drago biti dodati ovu knjigu na stolić pored kreveta ili na policu.

3 – Slagalice

Bilo da je vaša frendica LEGO entuzijast ili je slaganje slagalica njen omiljeni hobi iz djetinjstva, ovo je odlična ideja za poklon prijateljici. Najbolje je to što su lako dostupne i u BiH, a i otvaranje poklona može pretvoriti u novu omiljenu aktivnost – slaganje. Tako joj možete pokloniti slagalicu koja se naslanja na nešto što ona voli. Od auta pa sve do scenarija talijanskog gradića, s ovim poklonom ne možete pogriješiti.

poklon za prijateljicu - slagalice

4 – Biljka za njezin dom

Poklon za prijateljicu može biti i vrlo jednostavan i to u obliku njenog omiljenog cvijeta. A ako voli cvijeće i želite da bude trajni dio njene postave doma, možete izabrati biljku u lončanici kako bi ju uvijek podsjećala na vaše prijateljstvo. Prijateljica biljku može postaviti u ured, spavaću sobu ili čak u svom dnevnom boravku.

5 – Maska za spavanje i posebna jastučnica

Za svaku damu koja poznaje Doručak kod Tiffanya i buđenje Audrey Hepburn, maska za spavanje je uvijek bila chic detalj noćne rutine. Osim što smanjuje izloženost svjetlu, djeluje umirujuće, posebno ako je rađena od prirodnih materijala. Tome dodajte i glatku svilenu jastučnicu i bit ćete glavni odgovorni za savršen (i chic) san vaše prijateljice.

maska za spavanje - poklon za prijateljicu

Maska za spavanje – Naruči ovdje

svilena jastučnica - poklon za prijateljicu

Svilena jastučnica – Naruči ovdje

6 – Kofer

Putoholičarke u vašoj ekipi sigurno su u stalnoj potrazi za još efektnijim pakiranjem. U tome im možete pomoći ako birate praktičan kofer. Imajte na umu veličinu koja joj treba i koliko odjeljaka kofer ima. Vjerojatno je da će joj značiti ako je kofer čvrst i izdržljiv, a zauzvrat očekujte brojne razglednice koje će biti još posebnija uspomena.

7 – Poklon paket za najugodniji san

Kad imate priliku nabaviti paket uz koji će vaša prijateljica imati najugodniji san dosad, jedino što se možete pitati jeste: “Gdje to kupiti?”. Pulvinaris tim kreirao je poseban Pulvi Sleep Silk set koji se sastoji od tri proizvoda – jastučnice od svile, svilene maskice za spavanje i cvjetne vodice od lavande. Jastučnicu možete postaviti na svoj jastuk, sobu i posteljinu namirisati cvjetnom vodicom, postaviti masku za spavanju i spremni ste za svojih 8h sati mira i odmora. Poklon za prijateljicu kojim osim što je estetičan i lijep ritual, pomaže u tome da se istinski naspava.

Pulvi Sleep Silk Set - poklon za prijateljicu

Pulvi Sleep Silk set - poklon za prijateljicu

Pulvi Sleep Silk set – Naruči ovdje

8 – Planer za godinu

Kad u ekipi imate damu koja će uvijek organizirati druženja i paziti na planiranje, planer je gotovo logičan poklon za nju. Uživat će u zapisivanju svih obveza, a i rado će dodavati sve vaše zajedničke planove. Također, bit će joj drago pratiti svoje ciljeve iz dana u dan.

9 – Torba za posao/trening

Vaša prijateljica je dama koja uvijek ima užurban ritam života i uvijek trči sa jedne obveze na drugu? Takva planove najbolje će podržati dobra i svestrana torba. Bitno je da je dovoljno chic kako bi ju mogla nositi svaki dan, ali i da s druge strane u nju stane sve što joj je potrebno – od laptopa do odjeće za trening.

torba i žena na poslu

10 – Knjiga recepata za koktele

U vašem društvu sigurno postoji barem jedna djevojka za koju biste mogli reći da je uvijek party osoba. Ona je ta koja dodaje posebnu zabavu u svako druženje i trudi se da se svi dobro zabavite. Tada će u njenoj kolekciji savršeno pristajati jedna knjiga recepata za koktele. Najbolje je to što će ovo biti ujedno poklon za prijateljicu, ali i vašu ekipu koja će uživati u budućim koktelima.

11 – Karte za predstavu/koncert/izlet

Osim stvari, svojoj frendici možete pokloniti i iskustvo. Stvaranje novih uspomena najbolji je poklon za prijateljicu, pa tamo možete uživati u zajedničkom odlasku na koncert, predstavu i mnogo drugih manifestacija koje rado pratite.

12 – Warm pad

Kad želite da vaš poklon bude istinski koristan u raznim situacijama, posebno ako je vaša prijateljica sportašica, tada je warm pad sjajna stvar. Ovaj Pulvinaris warm pad rađen od heljde zagrijava se i hladi. Tako zagrijani warm pad postaje odličan za ublažavanje menstrualnih bolova. A s druge strane hladni warm pad idealan je ako poslije treninga ili sportskih aktivnosti ima upale.

warm pad jastuk

Warm pad – Naruči ovdje