Warm Pad

Warm pad jastuk se koristi kao topli ili hladni oblog.

Pomaže kod grčića kod beba, bolne menstruacije, bolova u području reza nakon operativnih zahvata, sportskih ozljeda ili uganuća, migrena… Jastuk se zagrijava u pećnici na temperaturi od 80 do 100 stupnjeva svega nekoliko minuta ili u mikrovalnoj peći. Ukoliko se koristi kao hladan oblog jastuk je potrebno staviti u vrećicu i čuvati ga u zamrzivaču.

20,00KM23,00KM

Opis

Warm pad popularan je i koristan odabir za ublažavanje boli i grčeva. Njegova najznačajnija kvaliteta je svakako činjenica da se može zagrijati ili rashladiti, ovisno o potrebi. To svakako olakšava oporavljanje nakon ozljede, bolne menstruacije, ali i uganuća, grčeve… Kako biste maksimalno iskoristili ovaj proizvod, u nastavku izdvajamo sve njegove prednosti kako biste omogućili njegovu maksimalnu iskoristivost.

Warm Pad Jastuk – Prednosti

Warm pad jastuk se koristi kao topli ili hladni oblog. Kako biste imali informacije kako ga najbolje koristiti i kod čega najviše pomaže izdvajamo njegove prednosti.

1 – Umirujući učinak

Jastuk za grijanje ili vaš osobni termofor može djelovati opuštajuće na mjesto boli.  Bez obzira je li bol u vratu, nozi ili drugim dijelovima tijela, warm pad jastuk opušta mišiće i umanjuje napetost što se može pokazati izuzetno korisnim. Najviše može pomoći onima koji su pretrpjeli sportske ili druge ozljede, ali i trudnicama.

2 – Warm pad jastuk pomaže kod spavanja

Apliciranje ovog jastuka na tijelo vas može umiriti i opustiti dovoljno da utonete u duboki san. Ako koristite topli jastuk 10-tak minuta prije spavanja toplina i osjećaj ugode koju pruža vam može pomoći da brže zaspite. No, važno je napomenuti da ne biste trebali dugo koristiti topao jastuk, samo ograničeno vrijeme.

3 – Poboljšanje cirkulacije

Ako imate upalu na određenom dijelu tijela, bol ili grčeve, warm pad jastuk je savršen za ublažavanje. Idealan je i za trudnice koje se bore sa oticanjem nogu, kao i za sve one koji imaju generalno izazove sa cirkulacijom.

4 – Smanjenje bolova

Zajedničkim efektom svih gore spomenutih prednosti grijaći jastuci smanjuju upalu i time bol zbog čega je korisno imati ih pri ruci.

5 – Warm pad jastuk je ujedno hladan oblog

Ne trebate zanemariti činjenicu da ovaj jastuk, iako primarno grije, može poslužiti kao hladan oblog. Jastuk se može zagrijati u pećnici na temperaturi od 80 do 100 stupnjeva svega nekoliko minuta ili u mikrovalnoj peći. Ukoliko se koristi kao hladan oblog jastuk je potrebno staviti u vrećicu i čuvati ga u zamrzivaču.

Iskustva korisnika
Marina Drežnjak
Marina Drežnjak
mama i korisnica Donat jastuka
Read More
Prezadovoljna sam jastukom! Prije dvije godine operirala sam disk u lumbalnom dijelu kralježnice, i jedna od preporuka nakon operacije bila je što manje sjediti u dugim intervalima. Prije malo više od mjesec dana rodila sam carskim rezom, i briga oko bebice počela se odražavati na leđima. Sjedenje je češće, pogotovo kod hranjenja bebice, i tada se bol javlja sve češće i duže... E sada... već peti dan sjedim na jastuku, kralju Donatu, i bol je u početku bivala sve slabija, a danas sam primijetila da je uopće nema. Za samo 5 dana! Nevjerovatno... Neprocjenjivo! Sve pohvale za jastuk, i preporučit ću ga svima. Još jednom velika hvala!
Marina Krešić
Marina Krešić
psihologinja
Read More
Jastuk s ljuskicama heljde sam uzela radi bolova u vratu koje sam imala nakon spavanja. Već nakon nekoliko dana korištenja su mi se ti problemi s ukočenim i bolnim vratom drastično smanjili. Skroz brzo sam se navikla na jastuk, visina i tvrdoća idealni. Donat mi također pomaže s bolovima u donjem dijelu leđa kad duže sjedim, nekako me potiče da sjedim u ispravnijem polozaju. Sve preporuke!
Miro Rezić
Miro Rezić
korisnik Pulvinaris jastuka
Read More
Prvi dojam nakon dvije noći je extra! Jastuk jest malo tvrd, ali meni odgovara baš takav. Moj sat bilježi kvalitetu sna (rekao bih sa 99% preciznosti) i nikad do sad nisam imao više od 2 do 2 i pol sata dubokog sna u noći (najčešće cca sat i pol). Sinoć - gotovo 4 sata. Uglavnom, već ga hvalim svima!
Nikolina Silić
Nikolina Silić
liječnica
Read More
Definitivno najbolji jastuk na svijetu! Toliko sam sretna što sam otkrila Pulvinaris, nemate pojma koliko ste mojih dragih ljudi spasili bolova! Donat jastuk je nešto najbolje što možete napravit za svoju kralježnicu! Prvo sam ga naručila za sebe, ali su mi ga brzo oteli drugi clanovi obitelji. Pomogao je mojoj mami koja ima velikih problema s kralježnicom i bila je na 2 operacije, a treća je ceka. Mama ima Donat jastuk u autu, jedan na poslu i jedan kuci. Više ne trpi bolove kao prije zahvaljujuci Donatu. Svi naši članovi obitelji koji puno sjede isto imaju Donata, moje sve 3 tete ga koriste i kažu da im je olakšao život. Mene je Donat spasio jer sam svakodnevno učila vise od 6,7 sati i više nemam bolove koje sam imala prije. Imam i jastuk za spavanje koji me konačno rijesio glavobolje.
Ivana Filipović
Ivana Filipović
profesorica glazbe
Read More
Jastuci su brutalni! Inače se vrtim čitavu noć i mijenjam položaje jer se nikako ne mogu namjestiti. Sinoć sam se tako fino ugnijezdila u njemu i kad sam se probudila bila sam jako odmorna i u položaju u kojem sam i zaspala. Jastuk je jako udoban i ima umirujući miris, a tako malo šuška da nije probudio ni moju bebu koju inače budi svaki pokret. Sad želim naručiti jedan veći da više djeci ne kradem jastuke. Predobro!
Previous
Next

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 4 radna dana

Sve naše jastuke punimo i završavamo na dan isporuke. Ovisno o radnom opterećenju, ova faza može trajati do 4 radna dana.  

2. Isporuka

1-2 radna dana

Završene jastuke pakiramo i šaljemo Brzom poštom (HP Mostar / BH Pošta). Ovisno o odredištu, paket u većini slučajeva stiže idući ili drugi radni dan. 

3. Dostava na adresu

ukupno: do 6 radnih dana

Pošiljku očekujte na Vašim vratima u roku od 2-6 radnih dana od dana narudžbe.

Ukoliko odaberete opciju osobnog preuzimanja na našoj lokaciji u Mostaru, javit ćemo Vam se unutar 4 radna dana radi dogovora o preuzimanju.