Svilena Jastučnica

Svilena jastučnica u potpunosti mijenja iskustvo spavanja.

Ako uzmemo u obzir da prosječna osoba spava 6 do 7 sati noću to znači da naša koža dodiruje jastučnicu gotovo 2555 sati u godini. Svilene jastučnice biramo jer čuvaju vlažnost kože i kose, imaju antifugalna i antibakterijska svojstva i hipoalergene su. Uz ovakve navlake dobit ćete dašak luksuznog, udobnijeg sna i jutra bez izgužvane kose i kože.

25,00KM43,00KM

Opis

Svilena jastučnica u posljednje vrijeme uživa veliku popularnost radi brojnih praktičnih i estetskih prednosti. Njena prirodna svojstva čine ju savršenim dodatkom vašem spavanju. Kako biste znali na koje sve načine svilena jastučnica poboljšava noćnu rutinu, u nastavku izdvajamo što trebate znati.

Svilena Jastučnica – Prednosti

Uz udobnost jastuka, kvaliteta materijala od kojeg je rađena jastučnica jednako je važna za savršen san. Zato u nastavku saznajte zašto ova jastučnica treba biti dio vaše police za jastučnice.

1 – Nježnost prema koži

Svi beauty entuzijasti vrlo brzo će vam naglasiti koliko jastučnica od svilenog materijala može biti izuzetno nježna prema koži lica. Ovo je važno za sve osobe sklone aknama i prištićima, ali i osobama sa osjetljivom ili suhom kožom. Jastučnica od svile je odlična za to jer zahvaljujući svojoj glatkoj i površini nježnoj na dodir ne stvara trenje i iritaciju kože.

2 – Nježnost prema kosi

Svi benefiti koje smo naveli iznad direktno djeluju i na vašu kosu te smanjuju lomljenje vaše kose. Glatka tekstura omogućuje tkanini da klizi po površini vaše kose, stvarajući manje trenja od grubljih tkanina koje će vjerojatnije pokvariti vašu frizuru ili ju učiniti razbarušenom.

3 – Svilena jastučnica je hipoalergena

S obzirom da su vlakna svile sklonija zadržavanju prašine i alergena, ova jastučnica je idealna za sve one koji su skloni alergijama. 

4 – Regulira temperaturu

Velika prednost svilene jastučnice je i u činjenici da je odličan regulator temperature. Tijekom zime vam neće biti hladno jer će se jastučnica brzo zagrijati, a tijekom ljeta će ostati svježa i omogućiti vam dobar san. 

5 – Održavanje je lagano

Svilena jastučnica traži nešto drugačiji tretman kad je u pitanju njeno održavanje, no i dalje je lagano, samo trebate imati na umu par sitnica. Svoju svilenu jastučnicu perite ručno ili uz nježniji ciklus pranja koristeći blage deterdžente. Kad je sušenje u pitanju, preporučljivo je da ju sušite van domašaja direktnog sunca jer svilena jastučnica može izblijediti. Srećom, jastučnica rađena od svile se brzo suši, tako da ju možete sušiti čak i unutra.

Iskustva korisnika
Marina Drežnjak
Marina Drežnjak
mama i korisnica Donat jastuka
Read More
Prezadovoljna sam jastukom! Prije dvije godine operirala sam disk u lumbalnom dijelu kralježnice, i jedna od preporuka nakon operacije bila je što manje sjediti u dugim intervalima. Prije malo više od mjesec dana rodila sam carskim rezom, i briga oko bebice počela se odražavati na leđima. Sjedenje je češće, pogotovo kod hranjenja bebice, i tada se bol javlja sve češće i duže... E sada... već peti dan sjedim na jastuku, kralju Donatu, i bol je u početku bivala sve slabija, a danas sam primijetila da je uopće nema. Za samo 5 dana! Nevjerovatno... Neprocjenjivo! Sve pohvale za jastuk, i preporučit ću ga svima. Još jednom velika hvala!
Marina Krešić
Marina Krešić
psihologinja
Read More
Jastuk s ljuskicama heljde sam uzela radi bolova u vratu koje sam imala nakon spavanja. Već nakon nekoliko dana korištenja su mi se ti problemi s ukočenim i bolnim vratom drastično smanjili. Skroz brzo sam se navikla na jastuk, visina i tvrdoća idealni. Donat mi također pomaže s bolovima u donjem dijelu leđa kad duže sjedim, nekako me potiče da sjedim u ispravnijem polozaju. Sve preporuke!
Miro Rezić
Miro Rezić
korisnik Pulvinaris jastuka
Read More
Prvi dojam nakon dvije noći je extra! Jastuk jest malo tvrd, ali meni odgovara baš takav. Moj sat bilježi kvalitetu sna (rekao bih sa 99% preciznosti) i nikad do sad nisam imao više od 2 do 2 i pol sata dubokog sna u noći (najčešće cca sat i pol). Sinoć - gotovo 4 sata. Uglavnom, već ga hvalim svima!
Nikolina Silić
Nikolina Silić
liječnica
Read More
Definitivno najbolji jastuk na svijetu! Toliko sam sretna što sam otkrila Pulvinaris, nemate pojma koliko ste mojih dragih ljudi spasili bolova! Donat jastuk je nešto najbolje što možete napravit za svoju kralježnicu! Prvo sam ga naručila za sebe, ali su mi ga brzo oteli drugi clanovi obitelji. Pomogao je mojoj mami koja ima velikih problema s kralježnicom i bila je na 2 operacije, a treća je ceka. Mama ima Donat jastuk u autu, jedan na poslu i jedan kuci. Više ne trpi bolove kao prije zahvaljujuci Donatu. Svi naši članovi obitelji koji puno sjede isto imaju Donata, moje sve 3 tete ga koriste i kažu da im je olakšao život. Mene je Donat spasio jer sam svakodnevno učila vise od 6,7 sati i više nemam bolove koje sam imala prije. Imam i jastuk za spavanje koji me konačno rijesio glavobolje.
Ivana Filipović
Ivana Filipović
profesorica glazbe
Read More
Jastuci su brutalni! Inače se vrtim čitavu noć i mijenjam položaje jer se nikako ne mogu namjestiti. Sinoć sam se tako fino ugnijezdila u njemu i kad sam se probudila bila sam jako odmorna i u položaju u kojem sam i zaspala. Jastuk je jako udoban i ima umirujući miris, a tako malo šuška da nije probudio ni moju bebu koju inače budi svaki pokret. Sad želim naručiti jedan veći da više djeci ne kradem jastuke. Predobro!
Previous
Next

Informacije o isporuci

1. Proizvodnja

do 4 radna dana

Sve naše jastuke punimo i završavamo na dan isporuke. Ovisno o radnom opterećenju, ova faza može trajati do 4 radna dana.  

2. Isporuka

1-2 radna dana

Završene jastuke pakiramo i šaljemo Brzom poštom (HP Mostar / BH Pošta). Ovisno o odredištu, paket u većini slučajeva stiže idući ili drugi radni dan. 

3. Dostava na adresu

ukupno: do 6 radnih dana

Pošiljku očekujte na Vašim vratima u roku od 2-6 radnih dana od dana narudžbe.

Ukoliko odaberete opciju osobnog preuzimanja na našoj lokaciji u Mostaru, javit ćemo Vam se unutar 4 radna dana radi dogovora o preuzimanju.