Trenutno pregledavate Pulvinaris Jastuk – Kako Održavati Jastuk od Heljde i Pira

Pulvinaris Jastuk – Kako Održavati Jastuk od Heljde i Pira

  • Vrijeme čitanja:3 min. čitanja

Pulvinaris jastuk je svojim karakteristikama znatno drugačiji od ostalih jastuka za spavanje. S obzirom na to, i način održavanja je drugačiji nego kod drugih jastuka.

Pulvinaris Jastuk

Jastuk od heljde punjen je prirodnim sastojcima, a upravo to sprječava da ga perete standardno u perilici za pranje rublja. Pulvinaris jastuk donosi mnogo benefita, između ostalog pomaže:

Kako Održavati Pulvinaris Jastuk?

Naglasak je u prirodnom punjenju koje ne trpi kemikalije i vodu. To znači da jedan ovakav proizvod ne možete čitav ubaciti u perilicu rublja i oprati. A kako ga održavati, otkrijte u nastavku.

Provjetravanje i sunčanje jastuka

Ono što je ključno u održavanju ekoloških jastuka poput ovog je provjetravanje i sunčanje jastuka.

Sunčeve ultraljubičaste (UV) zrake uz salicilnu kiselinu, kojom su su ljuskice heljde bogate, i toplinu imaju dezinfkecijska svojstva, i tako pomažu u sprječavanju razvijanja mikroorganizama čak i okolnostima eventualnog nakupljanja vlage, primjerice u slučaju prekomjernog znojenja. Svježi zrak i UV zrake mogu razgraditi spojeve koji uzrokuju mirise, ostavljajući jastuk svježim. Preporučujemo jednom tjedno jastuk iznijeti na zrak i ostaviti par sati na suhom mjestu, a ukoliko ima sunca jastuk izložite na sunčanje barem 15 minuta.

Hlađenje i grijanje jastuka

Kako bi dodatno produljili vijek jastuka, jastuk stavite u zamrzivač na -18 stupnjeva ili ga zagrijte u pećnici na 100 stupnjeva (ne više) – 25 minuta će biti sasvim dovoljno.

Navlake za jastuk

Sve navlake koje dobijete uz Pulvinaris jastuk su 100% organski pamuk. Samim time, njih možete prati u perilici i na 90 stupnjeva (preporučena temperatura 60 stupnjeva). Za svilene navlake preporučujemo ručno pranje u hladnoj vodi blažim deterdžentima koji u sebi imaju što manje kemikalija.

Uz pravilno održavanje i skladištenje jastuka jamčimo trajnost od 4 godine.

Naruči svoj Pulvinaris Jastuk

Ovaj ručno rađeni, prirodan i jedinstven jastuk odsad će biti odgovoran za vaš kvalitetan san. Njegova specifična forma i sastav čine ovaj jastuk savršenim za opuštanje uz brojne prednosti za vaše zdravlje. Ako razmišljate o kupovini jastuka, ne trebate tražiti dalje, sve što je potrebno je istražiti jastuk od heljde u nastavku.

žena drži pulvinaris jastuk

Klik ovdje za narudžbu