Trenutno pregledavate Poklon za Kolegu na Poslu – 7 Nešto Drugačijih Ideja

Poklon za Kolegu na Poslu – 7 Nešto Drugačijih Ideja

  • Vrijeme čitanja:8 min. čitanja

Poklon za kolegu s posla može biti izazovno za pronaći. Bez obzira je li riječ o blagdanima, posebnoj prilici, umirovljenju ili rođendanu, želite da poklon bude jedinstven, ali i praktičan. S obzirom na duljinu vašeg zajedničkog rada bitno je da taj poklon odražava na neki način zajedničke uspomene. No, s druge strane ako je riječ o novom kolegi na radnom mjestu, može postati jako teško pronaći nešto za tu osobu kad ju još ne poznajete najbolje.

Sukladno tome, na jednom mjestu smo popisali nekoliko drugačijih ideja koje će biti odličan poklon za kolegu na poslu. Među ovim prijedlozima pronaći ćete nešto za svakoga, bez obzira na to kakve su osobine kolege, njegovi interesi, ali i dob. Sjajno je i to što se ovi pokloni uklapaju u razne budžete, pa tako možete planirati zajedničku kupovinu s ostalim kolegama ili ga samostalno obradovati. Pri kreiranju ove liste imali smo na umu i to da pokloni budu zanimljivi. Ako želite svoje kolege razveseliti nečime što možda i nisu očekivali, ovo je lista za vas.

poklon za kolegu na poslu

7 Ideja – Poklon za Kolegu na Poslu

Ako pratite prijedloge u nastavku, svakako savjetujemo i pažljivo pakiranje, kao i smiješnu poruku koja prati poklon za kolegu na poslu. Kroz personaliziranu poruku možete se pozvati na neku zajedničku uspomenu ali i napisati internu šalu. Sve zajedno stvorit će poklon koji će razveseliti kolegu i učiniti da vaš poklon bude nešto što će mu/joj koristiti. Otkrijte listu prijedloga u nastavku.

1 – Kutija omiljenih grickalica i slatkiša

Svi znamo kako sati i sati zajedničkog rada u uredu nekad znače i dijeljenje grickalica. Pauza na poslu puno je slađa kada kavu prati i omiljeni slatkiš ili grickalice koje će dati mali boost energije u užurbanom danu. Ako sa kolegom dijelite radni stol ili redovno odlazite zajedno na kavu, tada sigurno i znate koje slatkiše voli. U jednoj kutiji pospremite zalihu slatkiša kojoj će se moći okrenuti svaki put kada nedostaje fokusa ili malo motivacije.

Ako kolegu ipak ne poznajete tako dugo, ovo je također nepogrešiv odabir za poklon. U jednu kutiju spremite slatkiše koji su klasici, a možete spremiti i neke koje vi volite kako bi mu/joj otkrili neke nove okuse.

2 – Jastuk za sjedenje

Sjedenje preko 7h na jednom mjestu može stvoriti određene posljedice kroz dugi niz godina. Manjak fizičke aktivnosti u kombinaciji sa stresom i napetosti kreiraju bol u mišićima, vratu i leđima koji otežavaju fokusiranje na poslu. Ako je vaš kolega taj koji se s vremena na vrijeme požali upravo na ovo, tada znate koji poklon je pravi za njega/nju – jastuk za sjedenje. Najbolje kod jastuka jeste što ga može postaviti u svom uredu, u autu dok vozi ili čak može biti dobar poklon za kolegu na poslu kad radite od kuće.

Osim što će ovako rad biti lakši, bol će biti manja i jastuk će omogućiti lakši rad. S obzirom da ovakav jastuk za sjedenje dolazi s perivom navlakom, lako ga je održavati. Uz sve to, poklon koji ste birali za kolegu na poslu može biti nešto što će koristiti godinama. Pravilno sjedenje također je lakše uz jastuk jer on automatski tjera na ispravan položaj. Ako birate jastuk s prirodnim punjenjem također možete računati na pravilnu potporu, ali i 100% eco-friendly riješenje.

jastuk za leđa i za sjedenje

Donat Jastuk za Sjedenje – Naruči Ovdje

3 – Kvalitetna tipkovnica i miš

Velik dio svakodnevnog rada svakako oduzima tipkanje i rad s mišom. Kako osoba ne bi osjećala napetost u rukama, bitno je da bira ergonomski miš i tipkovnicu preko koje prsti brzo klize.

Kada poklon za kolegu na poslu olakšava njegov svakodnevni posao, to je itekakva prednost. I ovo unaprjeđenje opreme u uredu može pomoći da kolega osjeća manju bol u vratu i leđima, kao i da ima savršeno uređen ured kojem se rado vraća. Danas postoji širok raspon tipkovnica i miševa, pa možete birati personalizirane dodatke za ured. Pored toga, možete se igrati bojama, uzorcima ili poklonu dodati podlogu za miš sa simpatičnim naslovom.

Ovaj poklon također je klasik ako kolegu ne poznajete još najbolje jer s ovim poklonom ne možete pogriješiti.

4 – Prijenosni punjač kao idealan poklon za kolegu na poslu

Jedna od najpraktičnijih stvari koja nam svima treba svakako je prijenosni punjač. Bez obzira kojim se poslom bavite, kada baterija telefona taman bude pri kraju, potraga za utikačem za punjač može biti naporna misija. Kada vaš opis posla traži stalna putovanja, rad na terenu ili čak ako ste stalno u uredu, prijenosni punjač je dobro imati u svojoj torbi. Odlično je to što ne zauzima puno prostora, a može biti spas za sve one užurbane dane kada žurimo sa sastanka na sastanak.

poklon za kolegu na poslu

Ovo je klasik kad je poklon za kolegu na poslu u pitanju. No, ako želite ići korak dalje jer kolegu poznajete duže tada možete birati i više posebne punjače s porukom ili dodati sticker.

5 – Boca za vodu ili šalica za kavu

Svi imamo tu jednu osobu u uredu koja je uvijek vezana za svoju bocu za vodu. Također, imamo tu jednu osobu koja ne može zamisliti početak dana bez kave. Tada se gotovo prirodno nameće odgovor na pitanje koji poklon birati za njih. U ponudi trgovina i u vašem gradu sigurno postoje sjajne, nešto drugačije boce, termosice i šalice koje će se savršeno uklopiti u kolegin karakter.

Mnogo će ih razveseliti ako je boca za vodu lako prenosiva. Uz to, za dašak personaliziranih detalja šalica za kavu može biti sa posebnim citatom iz koleginog omiljenog filma.

6 – Jastuk za spavanje

Vaš kolega vam se često žali kako ima probleme sa spavanjem? Tada znate da je jastuk idealan poklon za nju/njega!

No, kako biste bili sigurni da birate jastuk koji će riješiti njegove/njene izazove, tada trebate birati onaj koji ima najbolje recenzije. U posljednje vrijeme sve više generacija svoje povjerenje pridaje jastucima sa prirodnim punjenjem, posebno onima sa ljuskicama heljde ili pira. One stvaraju blago masirajući efekt, nemaju alergene i ono najvažnije – čine savršenu ergonomsku podlogu za pravilan položaj vrata i glave tijekom spavanja.

poklon za kolegu na poslu

Jastuk od Heljde –  Naruči Ovdje

Bez obzira koje izazove najčešće ima vaš kolega, od hrkanja do nesanice, nakon spavanja na ovom jastuku, bit će vam mnogo zahvalan/na za odličan odmor. Ono najbolje je to što će se ovakvom poklonu razveseliti kolege raznih dobnih granica.

7 – Difuzer ili mirisne svijeće

Dobar poklon za kolegu na poslu koji je zaljubljenik u interijere i uređenje svakako su difuzeri i svijeće. Osim što su dobar dekor, mogu pomoći u održavanju svježine prostora. Kroz odabir mirisa možete osobi otkriti koliko ju dobro poznajete. Također, ovaj poklon čini svaki prostor ugodnijim i ljepšim, a najviše prostor za rad u kojem provodimo toliko vremena. Ovako ćete svaki njihov povratak u ured učiniti više posebnim.